• جمعه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۰۶:۴۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 92022013155
  • خبرنگار : 71461

نقش مادران در تربیت دینی فرزندان

فعالیت زنان در اجتماع مادر بودن آنها را زیر سوال نبرد

فعالیت زنان در اجتماع مادر بودن آنها را زیر سوال نبرد

مشاور جوانان دانشگاهیان ایران گفت: مادران باید ابتدا خود دین و تربیت دینی را کامل بیاموزند و بعد آن را از طریق شیردهی و تربیت به فرزندان خود یاد بدهند، چرا که مادران در تربیت نسل‌ها نقش مهمی دارند.

مشاور جوانان دانشگاهیان ایران گفت: مادران باید ابتدا خود دین و تربیت دینی را کامل بیاموزند و بعد آن را از طریق شیردهی و تربیت به فرزندان خود یاد بدهند، چرا که مادران در تربیت نسل‌ها نقش مهمی دارند.

بتول قاسمی نراقی در گفت‌وگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درخصوص نقش مادران در تربیت صحیح فرزندان اظهار کرد: آنچه که امروزه از تربیت فرزندان می‌بینیم نتیجه عدم کارایی و توجه مادران به مقوله مهم تربیت است.

وی در ادامه با اشاره به نقش تربیتی حضرت زهرا(س) در مورد فرزندانش تصریح کرد: حضرت حتی با لالایی‌های خود در اعتقادات مذهبی فرزندان تاثیر زیادی داشت، مثلا از همان کودکی به امام حسن(ع) می‌آموخت که باید چگونه از ولی خود دفاع کند.

قاسمی نراقی تاکید کرد: مادر باید فرزند را طوری تربیت کند که به سمت خداوند حرکت کند نه به راه کفر برود، حضرت زهرا(س) در تربیت خود نشان می‌دهد که آموزه‌های اعتقادی را حتی در قالب شعر نیز می‌توان بیان کرد و تاثیر خودش را می‌گذارد.

این استاد حوزه در ادامه با اشاره به نقش تربیتی حضرت ام‌البنین(ع) گفت: وفاداری و ادبی که حضرت داشت باعث شد این ادب به فرزندانش نیز برسد، ادب حضرت عباس(ع) نه تنها برای ما شیعیان بلکه برای کل مردم جهان شناخته شده است و این درس وفاداری را از مادر خود آموخته بود؛ تمام این روایات نشان از این دارد که مادر در شکل‌گیری روحیات فرزند چقدر تاثیرگذار است.

قاسمی نراقی تاکید کرد: زن هم می‌تواند نقش اجتماعی و سیاسی خود را حفظ کند و هم اینکه در خانواده بهترین مادر و همسر باشد، ولی نکته مهم این است که این دو نباید با یکدیگر در تضاد باشند، گاهی اوقات حضور زنان در اجتماع واجب کفایی است، ولی هیچگاه نباید نقش اصلی آنها یعنی مادر بودن را به زیر سوال برد.

نراقی افزود: بهتر است مربیان مهدکودک به‌گونه‌ای انتخاب شوند که قبل از این‌که در مهدها آماده کار شوند آموزش‌های لازم برای تربیت نسل‌ها را ببینند و نسبت به فرزندان جامعه تعهد و مسوولیت داشته باشند.

قاسمی نراقی در پایان گفت: حال که جامعه امروز ما به‌گونه‌ای است که مادران باید در خارج از منزل فعالیت داشته باشند بهتر است که تربیت فرزندانی که در مهدهای کودک هستند با افراد متخصص باشد و این رشته به عنوان یک رشته تحصیلی برای افراد و علاقمندان تدریس شود تا کارایی خود را داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۲-۲۰ ۰۷:۵۳

وظیفه اصلی مادر تربیت فرزندان است نه فعالیت در جامعه. فرزندان را در کوچه و خیابان رها کرده تادزد و قاچاقچی بزرگ شوند و بعد مادران میگویند فرزند صالح تحویل جامعه داده‌ایم! بهشت زیر پای مادران است را برای همه مادران نمی گویند فقط برای اندکی از مادران میگویند!

avatar
۱۳۹۲-۰۲-۲۰ ۱۰:۱۹

ولی متاسفانه جامعه ما این طوری نیست تمام تلاش زنان شده این که یک مدرک بگیرند و بروند سر کار مستقل بشوند. اخه چه افتخاری هست یک زن بشود راننده تاکسی یا راننده اتوبوس یا مشاغل سخت البته استثنا وجود دارد ولی نباید این رویه بشود. بله زنی شوهر مرده یا تنهاست بالاجبار مجبور هست کار کند ولی ایا شایسته هست که زنان کارهای دور از شان انجام بدهند مثل بازاریابی یا منشیگری که بشوند مایه دستمالی اقای رییس شرکت یا کارگاه یا کارخانه. کار کردن زن در بیرون از خانه جایز نیست چرا باید اینقدر خانوده ها توقعات و چشم و هم چشمی داشته باشند که زن و مرد از صبح تا شب کار بکنندکه پول دربیارن.