• یکشنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1403111410241
  • خبرنگار : 30189

بهرام رادان رسماً از داوری فجر خارج شد

بهرام رادان رسماً از داوری فجر خارج شد

بهرام رادان که پیشتر به عنوان یکی از هفت داور مسابقه سینمای ایران چهل وسومین جشنواره فیلم فجر معرفی شده بود، از هیات داوران جشنواره خارج شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، بهرام رادان به دلیل طولانی شدن مدت زمان بازگشت از سفر با ارسال نامه‌ای از جمع اعضای هیات داوران جشنواره فیلم فجر چهل وسوم خارج شد.

در متن نامه بهرام رادان آمده است:

«حضور دبیر محترم و هیات محترم داوران جشنواره چهل و سوم فیلم فجر با تقدیم سلام، نظر به برگزاری این رویداد مهم سینمایی در ماه جاری و با توجه به اهمیت فوق‌العاده امر داوری فیلم‌های سینماگران و وظیفه خطیر قضاوت این آثار، در پی صحبت‌های قبلی با دبیر محترم جشنواره جناب آقای شاهسواری مقرر بود تا در کنار شما توفیق داوری این دوره را داشته باشم، ولی به دلیل طولانی شدن سفر و عدم اطمینان از تاریخ قطعی بازگشتم به وطن، لاجرم از حضور شما بزرگواران عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم این دوره از جشنواره فیلم فجر نویدبخش سالی پربار در سینمای ایران باشد.
ارادتمند بهرام رادان.»

براساس این خبر، بنابه تصمیم منوچهر شاهسواری دبیر جشنواره و موافقت سایر اعضای هیات داوران، عضو جدیدی جایگزین رادان در هیات داوران نخواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۱۱-۱۵ ۰۶:۴۷

اینهمه هنرمند باسواد وتخصصی ودانشمند داریم داوران چگونه انتخاب میشوند؟؟

avatar
۱۴۰۳-۱۱-۱۵ ۰۷:۰۰

سفرخوش بگذره

avatar
۱۴۰۳-۱۱-۱۵ ۰۷:۰۷

دمش گرم

avatar
۱۴۰۳-۱۱-۱۵ ۱۰:۴۳

یعنی اینقدر کمبود آدم داشتیم که دبیر جشنواره اومده فردی را که در سفر بوده و تاریخ بازگشتش به کشور معلوم نبوده برای داوری در این رویداد مهم هنری معرفی کرده است. حالا او می گوید من نمی تونم در این برنامه شرکت کنم. فرصت نبوده فرد دیگری را معرفی کنند!!!!؟

avatar
۱۴۰۳-۱۱-۱۵ ۱۳:۱۸

بهتر که نیومدی،اگه میومد باعث خنده و آبروریزی جهانی بود.