• جمعه / ۱۱ آذر ۱۳۸۴ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 8409-04855
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

صنعت پذيرايي، چالش‌ها و راهبردها /4/ طرح‌هاي آموزشي پذيرايي سنتي و پذيرايي غذا و نوشيدني ايراني تدوين مي‌شوند

مرتضي احمدي گفت: دو طرح آموزشي پذيرايي سنتي وطرح آموزشي پذيرايي غذا و نوشيدني ايراني با هدف ترويج فرهنگ اصيل ايرانيان ‌تا پايان سال جاري تدوين مي‌شوند. مديركل دفتر برنامه‌ريزي آموزشي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا با اعلام اين خبر افزود: اين طرح آموزشي پس از تدوين و تاييد براي متقاضيان تاسيس واحدهاي اقامتي و پذيرايي سنتي، مديران و كاركنان رستوران‌هاي سنتي برگزار مي‌شود. وي يادآور شد: تاكنون تدوين سر فصلهاي آموزشي اين دوره با عناوين مختلف، آموزش شيوه‌هاي سنتي پذيرايي، معماري، مكانهاي اقامتي و پذيرايي سنتي، الگوهاي رفتاري، لوازم و تجهيزات پذيرايي جمع آوري شده است. احمدي يادآور شد: دوره آموزشي پذيرايي سنتي ايران يك دوره 120 ساعته خواهد بود. مديركل دفتر برنامه ريزي آموزشي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري همچنين از گردآوري طرح آموزشي پذيرايي غذا و نوشيدني ايران خبر داد و افزود اين طرح شامل اموزش انواع غذاهاي مناطق حاشيه درياي خزر، خليج فارس و درياي عمان، آذربايجان، غذاهاي شرق و جنوب شرقي و ايلات و عشاير ايران است. احمدي تاكيد كرد: اين طرح آموزشي انواع غذاهاي اين مناطق و روش طبغ آنها و آموزش تهيه‌ي انواع دسرها و نوشيدني‌هاي محلي را در يك دوره 357 ساعته در بر مي‌گيرد. به گفته مديركل دفتر آموزشي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري اين دوره‌هاي آموزشي با هدف ترويج فرهنگ اصيل ايرانيان و تنوع غذايي در رستورانها و امكان اقامتي تدوين مي‌شوند. ادامه دارد
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha