صنعت پذيرايي، چالشها و راهبردها /4/ طرحهاي آموزشي پذيرايي سنتي و پذيرايي غذا و نوشيدني ايراني تدوين ميشوند
مرتضي احمدي گفت: دو طرح آموزشي پذيرايي سنتي وطرح آموزشي پذيرايي غذا و نوشيدني ايراني با هدف ترويج فرهنگ اصيل ايرانيان تا پايان سال جاري تدوين ميشوند.
مديركل دفتر برنامهريزي آموزشي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در گفتوگو با خبرنگار ايسنا با اعلام اين خبر افزود: اين طرح آموزشي پس از تدوين و تاييد براي متقاضيان تاسيس واحدهاي اقامتي و پذيرايي سنتي، مديران و كاركنان رستورانهاي سنتي برگزار ميشود.
وي يادآور شد: تاكنون تدوين سر فصلهاي آموزشي اين دوره با عناوين مختلف، آموزش شيوههاي سنتي پذيرايي، معماري، مكانهاي اقامتي و پذيرايي سنتي، الگوهاي رفتاري، لوازم و تجهيزات پذيرايي جمع آوري شده است.
احمدي يادآور شد: دوره آموزشي پذيرايي سنتي ايران يك دوره 120 ساعته خواهد بود.
مديركل دفتر برنامه ريزي آموزشي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري همچنين از گردآوري طرح آموزشي پذيرايي غذا و نوشيدني ايران خبر داد و افزود اين طرح شامل اموزش انواع غذاهاي مناطق حاشيه درياي خزر، خليج فارس و درياي عمان، آذربايجان، غذاهاي شرق و جنوب شرقي و ايلات و عشاير ايران است.
احمدي تاكيد كرد: اين طرح آموزشي انواع غذاهاي اين مناطق و روش طبغ آنها و آموزش تهيهي انواع دسرها و نوشيدنيهاي محلي را در يك دوره 357 ساعته در بر ميگيرد.
به گفته مديركل دفتر آموزشي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري اين دورههاي آموزشي با هدف ترويج فرهنگ اصيل ايرانيان و تنوع غذايي در رستورانها و امكان اقامتي تدوين ميشوند.
ادامه دارد
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات