• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403110705211
  • منبع : بنیاد ملی علم

اعلام نتایج چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین

اعلام نتایج چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین

در این فراخوان تعداد ۱۳۶ پیشنهادیه مشترک محققان ایرانی و چینی در سه حیطه‌ انرژی، پزشکی بازساختی و محیط زیست دریافت شد که پس از بررسی و ارزیابی توسط بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین، تعداد ۱۰ طرح پذیرفته شد. همچنین سه کارگاه با طی فرایندهای بررسی و ارزیابی در هر دو بنیاد به تأیید رسید.

به گزارش ایسنا، نتایج چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC) اعلام گردید.

در این فراخوان تعداد ۱۳۶ پیشنهادیه مشترک محققان ایرانی و چینی در سه حیطه‌ انرژی، پزشکی بازساختی (مهندسی زیستی یا مواد مرتبط با پزشکی بازساختی) و محیط زیست (تصفیه آب و مواد زائد جامد) دریافت شد که پس از بررسی و ارزیابی توسط بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین، تعداد ده طرح پذیرفته شد.

در رابطه‌با فراخوان کارگاه‌های مشترک این فراخوان نیز، از میان ۲۱ پیشنهادیه ارائه شده توسط محققان دو کشور در حوزه‌های مرتبط با تغییر اقلیم، هوش مصنوعی و کلان‌داده در مهندسی صنایع و مواد پیشرفته و ساخت، سه کارگاه با طی فرایندهای بررسی و ارزیابی در هر دو بنیاد به تأیید رسید.

پیشنهاده‌های دریافتی در این فراخوان پس از بررسی اولیه و تأیید لیست طرح‌های دریافتی در هر دو کشور، به‌صورت مستقل توسط طرفین داوری و ارزیابی علمی شدند.

به گزارش روابط‌عمومی بنیاد ملی علم ایران (INSF)، ارزیابی این طرح‌ها در کارگروه‌های تخصصی صورت گرفت و این ارزیابی شامل داوری هر طرح توسط متخصصین مرتبط و جمع‌بندی داوری‌ها و امتیازدهی به طرح‌ها در جلسه کارگروه تخصصی مربوطه بود. سپس نتایج ارزیابی‌ها جهت جمع‌بندی در کمیته بین‌الملل متشکل از نمایندگان کارگروه‌ها مورد ارزیابی نهایی قرار گرفت. نهایتاً پس از تبادل نتایج با آکادمی علوم چین طرح‌های مورد تأیید طرفین که موفق به کسب امتیاز بالا در هر دو سازمان شدند، انتخاب گردید.

ارزیابی علمی انجام شده در بنیاد بر اساس شاخص‌هایی همچون: الف) نتایج داوری‌ها؛ ب) ضرورت حضور مجریان خارجی و ارزش‌افزوده برای کشور مانند تخصص پژوهشگران، امکانات آزمایشگاهی و دانش فنی؛ ج) توانمندی مجری و همکاران؛ د) اهمیت موضوع از دیدگاه ملی؛ ه) خروجی‌های طرح؛ و) کیفیت پروپوزال صورت پذیرفته است.

باتوجه‌به رقابتی بودن این فراخوان و به‌دلیل محدود بودن تعداد طرح‌های قابل‌پذیرش و همچنین لحاظ نمودن نتایج ارزیابی دو کشور در جمع‌بندی نهایی، برخی از پیشنهادیه‌ها باوجود کیفیت علمی بالا و نتایج داوری مثبت در بنیاد در اولویت نهایی حمایتی قرار نگرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha