• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403110805555
  • خبرنگار : 71567

استاد دانشکده مهندسی شیمی:

کلینیک «صنعت پتروشیمی» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه‌اندازی شد/اعلام چارچوب فعالیت این مرکز

کلینیک «صنعت پتروشیمی» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه‌اندازی شد/اعلام چارچوب فعالیت این مرکز

استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به راه‌اندازی «کلینیک صنعت پتروشیمی» در این دانشکده گفت: افزایش بهره‌وری، کاهش مصرف انرژی، کاهش مصرف گاز، حرکت به سمت متانول سبز، متانول آبی و زنجیره تبدیل متانول از جمله چارچوب‌های همکاری بین شرکت پتروشیمی زاگرس و دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد رحمانی در مراسم افتتاحیه «کلینک صنعت» در دانشکده مهندسی شیمی این دانشگاه تاریخچه‌ای از ایجاد دفتر نوآوری زاگرس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه داد و اظهار کرد: پتروشیمی زاگرس بزرگترین تولید کننده متمرکز متانول در جهان است که دو ردیف تولید متانول با فناوری جدید دارد و هر یک از این ردیف‌های فرآیندی یک میلیون ۶۵۰ هزار تن و مجموعا ۳/۳ دهم میلیون تن متانول تولید می کند.

این استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر یادآورشد: پتروشیمی زاگرس مجموعه‌ای از فناوری‌های مختلف در حوزه مهندسی شیمی در خود دارد که شامل بخش‌های مختلف تصفیه گاز، تولید گاز سنتز، تولید و فراوری متانول و صادارت به شمار می رود. کار جدیدی که اخیرا این شرکت با توجه به ناترازی گاز که در کشور انجام داده، حرکت به سمت تامین خوراک از گازهای مشعل است.

رحمانی ادامه داد: شرکت پتروشیمی زاگرس در بخش توزیع نیز با خریداری کشتی‌های فراورده بر ایده چاه تا چرخ را پیاده کرده است. همینطور این شرکت اولین مجموعه‌ای به شمار می رود که بخش نوآوری و فناوری در صنعت پتروشیمی را تاسیس کرد و ما خوشحال هستیم که شرکت همکاری خود را در این حوزه با ما به عنوان یک دانشگاه صنعتی اصیل و معتبر آغاز کرده است.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: طی سال‌های اخیر ظرفیت های متعددی برای همکاری با صنعت در دانشگاه ایجاد شده است؛ به ویژه قانون جهش دانش‌بنیان و قانون استفاده اعتبار مالیاتی به این برنامه ها سرعت بخشیده است.

استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: شرکت پتروشیمی زاگرس با اختصاص بودجه پنج ساله به این دفتر نوآوری در قالب طرح نان، پروژه‌های مشترک کارشناسی ارشد و دکتری، دوره‌های کاروزی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کوآپ) در پتروشیمی و همینطور پروژه‌های صنعتی دیگر موجبات همکاری ثمربخش دو مجموعه را فراهم آورده است.

رحمانی ادامه داد: چارچوب همکاری‌های فوق مباحث افزایش بهره وری، کاهش مصرف انرژی، کاهش مصرف گاز، حرکت به سمت متانول سبز و متانول آبی و زنجیره تبدیل متانول است؛ این در حالی است که شرایط تحریمی مشکلاتی در فروش مستقیم متانول در بازارهای جهانی برای شرکت‌های متانول ساز به وجود آورده است و زنجیره ارزش متانول می تواند تا حد زیادی این فشارها را برطرف سازد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی خاطر شان کرد: فرصت خوبی در قالب همکاری‌های دو جانبه بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و شرکت پتروشیمی زاگرس ایجاد شده است تا در قالب تفاهم‌نامه‌ای کلینیک صنعت پتروشیمی را ایجاد کنیم تا از ظرفیت قانون جهش دانش بنیان در جهت توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری استفاده کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha