• سه‌شنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ / ۲۰:۳۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403032215202
  • خبرنگار : 50042

توسعه استان با اجرای سیاست‌های اقتصاد دریامحور

توسعه استان با اجرای سیاست‌های اقتصاد دریامحور

ایسنا/گیلان سرپرست دانشگاه گیلان گفت: اقتصاد دریامحور، اقتصادی مبتنی بر ظرفیت‌های دریای خزر است که ما تاکنون آنچنان باید و شاید نتوانستیم از ظرفیت‌های دریای خزر استفاده کنیم، پیاده سازی سیاست‌های کلی اقتصادی دریامحور در استان گیلان می‌تواند جهش اقتصادی و توسعه در استان ایجاد نماید.

محمد دوستار امروز، ۲۲ خردادماه در نشست هماهنگی تدوین برنامه توسعه دریامحور گیلان با اشاره به ابلاغ سیاست‌های توسعه دریا محور در استان و تشکیل ستاد استانی اظهار کرد: ذیل ستاد استانی، هشت کمیته تخصصی با محورهای مختلف سیاست‌های توسعه دریامحور، تشکیل شد که یکی از این کمیته‌ها، تحت عنوان کمیته خدمات برتر در حوزه آموزش، پژوهش، فناوری، نوآوری، حوزه‌های سلامت، مالی، اقتصادی و غیره به دانشگاه گیلان واگذار شده است.

وی با بیان اینکه تهیه، تدوین، راهبری و برنامه ‎ریزی در کمیته خدمات برتر، برعهده دانشگاه است، افزود: برنامه های موجود در اسناد بالادستی استان، برنامه ظرفیت‎های استان و همچنین برنامه کلانی که منطبق با سیاست‌های کلی اقتصاد دریامحوری توسط هیأت دولت اعلام شده، مبنای کار ماست.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به تأثیر استفاده بهینه از ظرفیت‌های استان برای رشد و توسعه اقتصاد استان، افزود: اقتصاد دریامحور، اقتصادی مبتنی بر ظرفیت‌های دریای خزر است که ما تاکنون آنچنان باید و شاید نتوانستیم از ظرفیت‌های دریای خزر استفاده کنیم.

وی گفت: پیاده سازی سیاست‌های کلی اقتصادی دریامحور در استان گیلان می‌تواند جهش اقتصادی و توسعه در استان ایجاد نماید. درصورتی که بتوانیم برنام‌ه‌های مختلف مبتنی بر ظرفیت‌های استان و نیز توانمندی‌هایی که وجود دارد برمبنای واقعیت‌های موجود در استان، تدوین کنیم، می‌توانیم شاهد فصل نوینی در رشد اقتصادی استان باشیم.

سرپرست دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت همکاری و حضور دستگاه‌های اجرایی استان در این کمیته تصریح کرد: پیگیری مجدانه تمامی دستگاه‌ها و تشکیل کارگروه‌های درون دستگاهی برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز‎ و همچنین همکاری در انجام این اقدامات با دانشگاه گیلان، می‌تواند برای تدوین برنامه مطلوب اثرگذار باشد.

میرعسکری، مسئول کمیته تخصصی خدمات برتر در دانشگاه گیلان در ادامه این نشست ضمن ارائه اقدامات انجام شده در دانشگاه گفت: از جمله اقدامات انجام شده در دانشگاه، توسعه کشاورزی دانش‌بنیان، راه اندازی رشته مهندسی مکانیک کشتی از مهرماه سال گذشته، برنامه ریزی برای توسعه رشته‌های دریایی در راستای برنامه‌های توسعه دریا محور و غیره بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha