• شنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403031912165
  • خبرنگار : 50184

دادستان استان:

برخورد با قاچاق گندم در کرمانشاه تشدید می‌شود

برخورد با قاچاق گندم در کرمانشاه تشدید می‌شود

ایسنا/کرمانشاه دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از برخورد شدید قضایی با قاچاقچیان گندم در استان خبر داد.

حمیدرضا کریمی امروز (۱۹ خرداد ماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش بسیار مهم گندم در تامین امنیت غذایی جامعه، اظهار کرد: گندم به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین کالاها در سبد غذایی خانوارها به‌دلیل نقش مهمی که در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی کشورها بویژه در کشورهای در حال توسعه ایفا می‌کند، در تمام دنیا یک محصول استراتژیک به‌شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر، روند قاچاق گندم به‌دلیل بالا رفتن قیمت آن در کشورهای همسایه افزایش یافته است و برخی افراد سودجو با سوءاستفاده از این شرایط نسبت به خریدن، انباشت و قاچاق این محصول استراتژیک به کشورهای همسایه و کسب سود بیشتر اقدام می‌کنند.

او با تاکید بر اینکه اخلال در نظام اقتصادی و در نتیجه گران شدن نامتعارف قیمت نان از پیامدهای منفی احتکار و قاچاق گندم است، بیان  کرد: تمام ارگان‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط و دادستان‌های شهرستان‌های مرزی باید با هدف پیشگیری از اخلال در نظام اقتصادی و در راستای صیانت از حقوق عمومی و تأمین آرامش ذهنی و روانی مردم، اقداماتی را در راستای جلوگیری از قاچاق محصولات کشاورزی و بویژه گندم در دستورکار قرار دهند.

وی با بیان اینکه مقابله با قاچاق کالاهای اساسی مانند گندم باید در مرزهای استان در دستور کار نیروهای نظامی و امنیتی قرار گیرد، گفت: مرزهای ورودی و خروجی استان باید به دقت رصد شود. همچنین دستگاه‌های ذی‌ربط باید اماکن دپویی را که خارج از سیستم دولتی گندم خریده و انبار کرده‌اند، شناسایی کنند و بر آنها نظارت کامل داشته باشند.

وی ادامه داد: گندمی که توسط کشاورزان استان تولید می‌شود، باید با تمهیداتی در سریع‌ترین زمان ممکن از آنها خریده و وجه آن نیز پرداخت شود.

کریمی اظهار کرد: پلیس فتا باید نسبت به شناسایی افرادی که از طریق فضای مجازی نسبت به خرید غلات مانند گندم، جو، برنج و ... به‌صورت عمده فعالیت می‌کنند، اقدام و ضمن گرفتن تعهد کتبی به آنها هشدار داده شود که در صورت خرید و انبار کردن گندم، تمام محصولات دپوشده توقیف و به سیلوهای دولتی انتقال داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه هرگونه دپو، احتکار و قاچاق گندم در استان مجازات‌های قضایی به‌دنبال خواهد داشت، افزود: گاهی برخی سودجویان، گندم‌هایی را که انبار کرده‌اند به کارخانه‌های آرد تحول می‌دهند و پس از اینکه به آرد تبدیل شد، آن را قاچاق می کنند که در این زمینه نیز باید تمهیدات لازم توسط دستگاه‌های ذی‌ربط در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha