• شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402122618011
  • خبرنگار : 71604

آغاز تحقیقات اداره هوانوردی فدرال آمریکا درباره سومین پرواز «استارشیپ»

آغاز تحقیقات اداره هوانوردی فدرال آمریکا درباره سومین پرواز «استارشیپ»

در پی سومین پرتاب موشک «استارشیپ» و از هم پاشیدن آن پس از ورود مجدد به جو زمین، اداره هوانوردی فدرال آمریکا تحقیقات را درباره این پرواز آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، «اداره هوانوردی فدرال آمریکا»(FAA) برای سومین بار در ۱۱ ماه گذشته، در حال بررسی پرواز موشک بزرگ «استارشیپ»(Starship) شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) است.

به نقل از یاهو نیوز، استارشیپ برای سومین بار در روز پنجشنبه ۱۴ مارس پرتاب شد و از پایگاه «استاربیس»(Starbase) اسپیس‌ایکس در جنوب تگزاس به سوی آسمان اوج گرفت.

بیشتر بخوانید:

بلندترین موشک جهان با موفقیت به مدار پرتاب شد

هدف شرکت این بود که هر دو بخش موشک را شامل تقویت‌کننده مرحله اول «سوپر هوی»(Super Heavy) و مرحله بالایی آن موسوم به استارشیپ، برای فرود آمدن در اقیانوس به زمین بازگرداند اما هر دو قسمت در نهایت در جو از هم پاشیدند.

بیشتر بخوانید:

موشک «استارشیپ» پس از ورود مجدد به جو زمین از هم پاشید

بنابراین، پرواز آزمایشی سوم به عنوان یک حادثه ناگوار شناخته می‌شود و اداره هوانوردی فدرال آمریکا می‌خواهد بداند چه اتفاقی افتاده است. این سازمان اعلام کرد که بر تحقیقات اسپیس‌ایکس درباره رویدادهای روز پنجشنبه نظارت خواهد کرد.

استارشیپ ۱۲۲ متری که اسپیس‌ایکس در حال توسعه آن برای بردن انسان و محموله به ماه و مریخ است، برای اولین بار در آوریل ۲۰۲۳ طی یک پرواز آزمایشی که تنها چهار دقیقه به طول انجامید، پرواز کرد.

بیشتر بخوانید:

بلندترین موشک جهان پس از برخاستن در هوا منفجر شد

استارشیپ در ماه نوامبر دوباره به آسمان رفت و چندین نقطه عطف مهم را از جمله جدایی موفق دو بخش خود رقم زد اما ماموریت آزمایشی دوم تنها پس از هشت دقیقه به پایان رسید.

بیشتر بخوانید:

بلندترین موشک جهان دوباره در آسمان منفجر شد

اداره هوانوردی فدرال آمریکا بر تحقیقات اسپیس‌ایکس درباره هر دو پرواز نظارت داشت. بررسی پرواز اول، ۶۳ اقدام اصلاحی را شناسایی کرد که شرکت باید پیش از پرتاب مجدد انجام می‌داد و بررسی پرواز دوم، ۱۷ اقدام اصلاحی را یافت.

با توجه به پیشرفتی که استارشیپ داشته است، احتمالا تعداد اقدامات اصلاحی برای پرواز سوم کمتر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha