• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۸:۵۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402120100660
  • خبرنگار : 50225

کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری:

مردم در استان‌های محروم باید بیشتر به رای دادن دعوت شوند

مردم در استان‌های محروم باید بیشتر به رای دادن دعوت شوند

ایسنا/خوزستان کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در خوزستان با بیان اینکه هرچه پشتوانه مردمی نماینده بیشتر باشد، تاثیر و توان مطالبه‌گری‌اش مضاعف می‌شود، گفت: نیاز به دعوت مردم به پای صندوق‌های رای به‌ویژه در استان‌هایی که احساس محرومیت و نیاز به تغییر در آنها وجود دارد، بیشتر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی بلادیان بهبهان‌پور در نشست اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با کاندیداهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری که امروز (اول اسفند ماه) در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: حب وطن و اسلامیت و همراه بودن با دین و آیین وحدانی، آرمان‌هایی برای افراد ایجاد می‌کند. این آرمان‌ها هرچه اعضای مجموعه پایبندتری داشته باشند و ایستادگی کنند، رشد و پیشرفت در عرصه‌های مختلف افزایش می‌یابد و رشد و پیشرفت و به تبع آن، امنیت ایجاد می‌شود.

او ادامه داد: در برخی استان‌ها، چپ و راست و همه طیف‌های سیاسی و افراد، با وجود اختلاف سلیقه و نظر، برای پیشرفت و آبادانی استان‌شان کنار هم قرار می‌گیرند و تصمیم می‌گیرند، وقتی به مسأله سرزمین و استان می‌رسند، با نگاه اشتراکی و فارغ از افتراق‌ها، کار را دنبال می‌کنند.

وی گفت: خوزستان امتیازهایی دارد که گاهی به‌دلیل توجه نشدن به آن‌ها، این امتیازها به نقاط سوء تبدیل می‌شود و سبب تنزل شده و رشد را منتفی کرده است.

بلادیان بهبهان‌پور با اشاره به وجود اقوام و طوایف مختلف در خوزستان، بیان کرد: باید اتفاقی بیفتد و شاید بشود در همه امور و ساختارها و داده‌های موجود، تعاملی ایجاد کرد. باید حلقه مشورتی خوب با حضور مسؤولان تشکیل شود و با کنار گذاشتن تعلقات فردی، حزبی و جناحی برنامه‌سازی بهتری انجام و رشد حاصل شود.

وی اظهار کرد: تفاوت مجلس خبرگان رهبری با مجلس شورای اسلامی این است که تصمیم‌های مجلس شورای اسلامی روز به روز در زندگی افراد تأثیرگذار است، اما تصمیم‌های مجلس خبرگان رهبری برای روز مباداست.

کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در خوزستان گفت: طبق قانون اساسی، نمایندگان مجلس خبرگان در کنار این وظیفه، وظیفه ارتباط با مردم را هم دارند تا بتوانند تا حد امکان مشکلات را برطرف کنند. نمایندگان با رای مردم آبرو، جایگاه و شأنیت پیدا می‌کنند، بنابراین باید حرف مردم را بشوند و در کنار مردم باشند و تا حد امکان، پیگیری و مطالبه‌گری کنند و این یک وظیفه عمومی است.

وی ادامه داد: وظیفه دیگر این است که در مجموعه‌ای که همه اهل فضل، دانش و تقوا هستند، با طیف‌های مختلف مشورت کنند تا طرح‌ها و ایده‌هایی را از طریق مشورت از اندیشه‌ورزان داشته باشند و ادامه مسیر را طی کنند. بنابراین اگر اهمیت مجلس خبرگان رهبری بیشتر از مجلس شورای اسلامی نباشد، کمتر هم نیست.

او افزود: در مطالبه‌گری، پشتوانه نماینده بسیار مهم است و هرچه پشتوانه مردمی نماینده بیشتر باشد، تاثیر و توان مطالبه‌گری‌اش مضاعف می‌شود. بنابراین نیاز به دعوت مردم به پای صندوق‌های رای به‌ویژه در استان‌هایی که احساس محرومیت و نیاز به تغییر در آنها وجود دارد، بیشتر است. امیدواریم این کار با نگاه به رشد منطقه‌ای، شهری و استانی انجام شود و کشور بیش از پیش رو به رشد معنوی، مذهبی فرهنگی، رفاهی، سیاسی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha