• پنجشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402112618793
  • خبرنگار : 50225

‌معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز:

در مورد نرخ‌گذاری بهای خدمات تاکسی‌های اینترنتی باید مراقبت شود

در مورد نرخ‌گذاری بهای خدمات تاکسی‌های اینترنتی باید مراقبت شود

ایسنا/خوزستان ‌معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز با بیان اینکه موضوع بهای خدمات تاکسی‌های اینترنتی از ابتدای سال آینده به عنوان یکی از منابع پایدار شهری با تغییرات اندک نسبت به سری قبل مطرح خواهد شد، گفت: مکانیزم نرخ‌گذاری، مهم‌ترین چالش در این زمینه است که باید مراقبت کنیم تا تبعات اجتماعی آن گریبان‌گیر شهرداری‌ها نشود. 

حجت‌الله سلیمانی در سی و چهارمین نشست کمیسیون حمل و نقل و ترافیک مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که امروز (۲۶ بهمن‌ماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به اهمیت انتقال تجارب در نشست‌ها اظهار کرد: سعی می‌شود با مشورت و بهره‌گیری از تجارب در حوزه حمل و نقل و ترافیک، اقدامات را انجام دهیم‌. امیدواریم آخرین دستاوردها در خصوص برقی‌سازی ناوگان و چگونگی دستیابی به این ناوگان را به دست بیاوریم.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر لزوم تدوین سند برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی، افزود: علاوه بر این، باید نحوه انعقاد قراردادها در این خصوص نیز تعیین تکلیف شود.

سلیمانی با اشاره به بررسی بهای خدمات تاکسی‌های اینترنتی در دستور کار این نشست بیان کرد: موضوع بهای خدمات تاکسی‌های اینترنتی در دستور کار نبود اما از ابتدای سال آینده این موضوع به عنوان یکی از منابع پایدار شهری با تغییرات اندک نسبت به سری قبل مطرح خواهد شد و این مسأله یکی از چالش‌های پیش رو است. 

وی افزود: مکانیزم نرخ‌گذاری، مهم‌ترین چالش در این زمینه است که باید مراقبت کنیم تا تبعات اجتماعی آن گریبان‌گیر شهرداری‌ها نشود. 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به دیگر موضوعات این نشست گفت: آخرین تلاش‌ها در زمینه کاهش تصادفات و آخرین اقدامات نرم‌افزاری در زمینه مدیریت ترافیک و رفتار رانندگان پرخطر، ارائه و بررسی می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت پزشکان در برخی نقاط شهر اهواز و ایجاد ترافیک سنگین در این مناطق عنوان کرد: در اهواز بسیار درگیر این مسأله هستیم، به گونه‌ای که انتظار داریم پنجشنبه شب‌ها این نقاط بسیار شلوغ باشند اما به دلیل تعطیلی مطب‌ها بسیار خلوت هستند.

سلیمانی با بیان اینکه مساله استقرار مطب‌های پزشکان در برخی نقاط شهر اهواز یک چالش جدی است، گفت: اینکه بخواهیم تعرفه بهای خدمات پزشکان را بالا ببریم اصلا جوابگو نیست. معمولا محل استقرار پزشکان به صورت کلونی و مجموعه‌ای و زنجیره‌ای است که کار را برای ما سخت می‌کند.

وی بیان کرد: یکی از راهکارها برای حل این مسأله این است که سرانه‌ای تعریف کنیم تا ۵ هزار پزشک نتوانند در یک نقطه شهر جمع شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha