به گزارش ایسنا، محمدحسین بهشتی در پنجاه و نهمین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور با اشاره به پیادهسازی شبکه علمی پژوهشی کشور، گفت: تجهیز آزمایشگاهها و آزمایشگاههای مرکزی، ایجاد شبکه شاعا (شبکه آزمایشگاههای علمی ایران)، ایجاد شبکه کتابخانههای کشور از جمله وظایف دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی است.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۰ هزار آزمایشگاه و بیش از ۷۷ هزار تجهیزات در شبکه آزمایشگاهی علمی ایران یا «شاعا» ثبت شده است و ضروری است که تقویت آزمایشگاههای مرکزی را دنبال کنیم. تا کنون ۹۴ آزمایشگاه مرکزی در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی شکل گرفته است.
مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی به برگزاری نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ ژاپن اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه هر پنج سال یک بار برگزار میشود. در سال ۲۰۲۰ در دبی برگزار شد و سال ۲۰۳۰ در عربستان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه بعد از جام جهانی فوتبال و المپیک، اکسپو مهمترین رویداد جهانی است، گفت: در این نمایشگاه دستاوردهای اجتماعی، اقتصادی، علمی، پیشینه فرهنگی و ... کشورها ارائه خواهد شد.
مدیرکل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی خاطر نشان کرد: ایران از سال ۸۱ در این نمایشگاه عضو است. پیشبینی شده ۲۵ میلیون نفر از این نمایشگاه بازدید کنند. در نمایشگاه اکسپو غرفهای ۹۰۰ متری برای ایران اختصاص یافته است.
وی افزود: موضوع نمایشگاه اکسپوی ۲۰۲۵ «طراحی جامعه آینده برای زندگی» است. در حال حاضر ستاد ملی اکسپو در ایران شکل گرفته که در آن همه وزارتخانهها حضور دارند.
بهشتی با بیان اینکه این دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، عضو کمیته فناوری اکسپو ۲۰۲۵ است، گفت: اساتیدی که تجربه حضور در چنین نمایشگاههایی را دارند، پیشنهادات خود را در این زمینه ارائه کنند.
انتهای پیام
نظرات