به گزارش ایسنا، پروانه افشاریان، معاون پژوهشی پژوهشگاه رویان در کنفرانس خبری چهارمین کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) که امروز در پژوهشگاه رویان برگزار شد، گزارشی از فعالیتهای بینالمللی این پژوهشگاه ارائه داد.
وی با اشاره به تمرکز پژوهشگاه بر شبکه علمی «وانا» در منطقه، از انعقاد تفاهمنامههای جدید با دانشگاههای الزهرا (ایران) و مدیترانه شرقی (قبرس) خبر داد.
افشاریان همچنین به آمار قابل توجهی از همکاریهای بینالمللی پژوهشگاه اشاره کرد و افزود: حدود ۹۰ پایاننامه و طرح مشترک با کشورهای مختلف، بیش از ۳۰۰۰ مقاله و سند علمی مشترک، میزبانی ۱۶ استاد ایرانی مقیم خارج از کشور (با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری)، برگزاری ۲۳ دوره جشنواره بینالمللی رویان و ۶ دوره جایزه دکتر کاظمی از جمله دستاوردهای اخیر، حضور پژوهشگران رویان در کنگره بینالمللی اعراب و ارائه سخنرانی در مورد درمانهای نوین سرطان (با تمرکز بر حفظ باروری و ژندرمانی) و همچنین برگزاری جلسه هماندیشی با وزارت بهداشت عراق برای تدوین نقشه راه مدیریت درمان سرطان از جمله این همکاریها بود.
افشاریان در خصوص کنگره بینالمللی "وانا" (چهارمین دوره) توضیح داد که این کنگره با تمرکز بر پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی، محورهایی همچون ژندرمانی پیشرفته، پزشکی نوین سرطان، مهندسی زیستی، هوش مصنوعی و بیوانفورماتیک در پزشکی بازساختی را پوشش میدهد.
وی در پایان به رتبهبندی ایران در زمینه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی اشاره کرد و گفت: در این زمینه موفق به کسب رتبه ۱۲ جهان و رتبه اول منطقه در تولید علم و حضور در بین سه کشور اول منطقه در انجام کارآزماییهای بالینی در زمینه سلولدرمانی و ژندرمانی شدیم.
معاون پژوهشی پژوهشگاه رویان همچنین از وجود حدود ۱۵ شرکت دانشبنیان ایرانی تولیدکننده محصولات پیشرفته پزشکی (ATMP) در این حوزه خبر داد.
انتهای پیام
نظرات