• یکشنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۱۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403112821011
  • خبرنگار : 71457

دیدار وزیر خارجه مصر با هیئتی از مجلس نمایندگان آمریکا

دیدار وزیر خارجه مصر با هیئتی از مجلس نمایندگان آمریکا

وزیر خارجه مصر در دیدار با هیئتی از مجلس نمایندگان آمریکا درخصوص چشم انداز قاهره برای بازسازی نوار غزه سخن گفت.

به گزارش ایسنا، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر در دیدار با هیئتی از مجلس نمایندگان آمریکا بر اهمیت ادامه نقش اصلی ایالات متحده در اجرای مراحل توافق غزه در تمامی بندهایش تاکید کرد.

عبدالعاطی در این دیدار، دیدگاه مصر جهت بازسازی غزه در چارچوب برنامه‌هایی که ضامن ماندن فلسطینی‌ها بر روی خاک خود باشد، مطرح کرد.

وزیر خارجه مصر به هیئت مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که دیدگاه مصر جهت بازسازی غزه با هماهنگی تشکیلات خودگردان و کشورهای عربی و اسلامی است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha