به گزارش ایسنا، احمد وثوق، معاون خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان در کنفرانس خبری چهارمین کنگره بین المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) که امروز در پژوهشگاه رویان برگزار شد، به تشریح دستاوردها و خدمات بینالمللی این مرکز پرداخت.
وی با اشاره به جایگاه برتر پژوهشگاه رویان در حوزه درمان ناباروری، اظهار کرد: ما توانستهایم به عنوان یکی از مراکز معتبر ارائهدهنده خدمات بینالمللی در سطح جهان شناخته شویم. میزان موفقیتهای ما در درمان زوجهای نابارور قابل مقایسه با بهترین مراکز درمانی دنیاست و آمارهای ما بهطور مرتب در بازههای زمانی ماهانه، سالانه و حتی هر ۱۰ سال یکبار منتشر و پایش میشود.»
وثوق افزود: یکی از عوامل مهمی که باعث جذب بیماران از سراسر جهان به ایران میشود، رعایت اصول اخلاق پزشکی و موازین شرعی در فرآیند درمان است. این موضوع به ویژه برای مسلمانان ساکن کشورهای همسایه یا نقاط دور دنیا بسیار حائز اهمیت است و آنها با اطمینان خاطر از رعایت این اصول، ایران را به عنوان مقصدی مطمئن برای درمان انتخاب میکنند.
وی همچنین به هزینههای مقرونبهصرفه درمان در ایران اشاره کرد و گفت: هزینههای درمان در پژوهشگاه رویان برای بیماران خارجی بسیار کمتر از کشورهای دیگر است و این موضوع در کنار کیفیت بالای خدمات، انگیزهای قوی برای مراجعه بیماران از سراسر جهان ایجاد کرده است. سال گذشته (۱۴۰۲) حدود ۵۰۰ زوج نابارور از ۲۳ کشور مختلف جهان برای درمان به ایران مراجعه کردند که این آمار نشاندهنده اعتماد جهانی به خدمات ماست.
معاون خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان در ادامه به گسترش فعالیتهای این مرکز در حوزههای سلولدرمانی، ژندرمانی و تولید محصولات بیولوژیک اشاره کرد و گفت: ما درخواستهایی از کشورهای مختلف برای تولید محصولات بیولوژیک خود در خارج از ایران دریافت کردهایم. همچنین، در زمینه ذخیره سلولهای بنیادی خون بند ناف، درخواستهایی از کشورهای آسیایی، آفریقایی و همسایه داریم تا بانکهای مشابهی در آنها راهاندازی کنیم. هدف ما این است که دانش و تجربیات خود را در اختیار جامعه جهانی قرار دهیم و به پیشرفت علم در سطح بینالمللی کمک کنیم.
وثوق در پایان با بیان اینکه پژوهشگاه رویان آماده همکاری با دیگر کشورها در زمینههای علمی و درمانی است، اظهار امیدواری کرد که این مرکز بتواند جایگاه واقعی خود را در عرصه جهانی تثبیت کند و خدمات خود را به جامعه بشریت ارائه دهد.
انتهای پیام
نظرات