• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۰۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403112720212
  • خبرنگار : 71974

ایران در کنار کشورهای پیشرفته صاحب فناوری سلول‌های بنیادی پرتوان

ایران در کنار کشورهای پیشرفته صاحب فناوری سلول‌های بنیادی پرتوان

معاون پشتیبانی پژوهشگاه رویان با بیان اینکه ایران در فناوری سلول‌های بنیادی پرتوان در کنار کشورهای پیشرفته مانند آلمان و فرانسه قرار دارد، گفت: این جایگاه حاصل ۳۰ سال تلاش پژوهشگران ایرانی و دانش انباشته‌شده در این زمینه است.

به گزارش ایسنا، مصطفی نجار اصل، معاون پشتیبانی پژوهشگاه رویان، در کنفرانس خبری چهارمین کنگره بین‌المللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) که امروز در پژوهشگاه رویان برگزار شد، با اشاره به جایگاه برتر ایران در استفاده از سلول‌های بنیادی پرتوان، اعلام کرد: ایران در این زمینه در منطقه رتبه دوم و در جهان در کنار کشورهای اروپایی مانند فرانسه و آلمان قرار دارد. این جایگاه حاصل ۳۰ سال تلاش پژوهشگران ایرانی و دانش انباشته‌شده در این زمینه است.

نجار اصل با بیان اینکه پژوهشگاه رویان ماموریت خود را در اختیار قرار دادن دانش به جامعه می‌داند، از وجود یک محصول این پژوهشگاه با همکاری بنیاد برکت در لیست دارویی کشور و بازار خبر داد.

وی همچنین اعلام کرد که دو محصول دیگر در حوزه سلول‌درمانی و ژن‌درمانی که از درمان‌های نوین در دنیا محسوب می‌شوند، سال آینده وارد بازار دارویی کشور خواهند شد.

معاون پشتیبانی پژوهشگاه رویان با اشاره به فعالیت‌های ترویجی دانش در حوزه سلول‌های بنیادی، تصریح کرد: این محصولات مرزهای بین کشورها را برداشته و ایران را در زمره کشورهایی قرار می‌دهند که حرفی برای گفتن دارند و می‌تواند مقصد مناسبی برای دریافت درمان‌ها (از نظر هزینه و تکنولوژی) باشد.

وی همچنین به کاربردهای سلول‌های بنیادی در تولید شبه اندام‌ها اشاره کرد که می‌تواند به تست داروها قبل از آزمایش روی انسان کمک کند.

به گفته نجار اصل، استفاده از سلول‌های بنیادی برای دستکاری سلول‌های ایمنی بدن و درمان سرطان نیز از دیگر محورهای مورد توجه است که می‌تواند برای کشور و منطقه مزیت ایجاد کند.

نجار اصل در پایان گفت: امیدواریم مراکز، شرکت‌های حامی، معاونت فناوری ریاست جمهوری، شرکت فناوری‌های رویان در زمان کنگره قراره از ما حمایت کنند تا بتوانیم به نحو احسن آن را اجرا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha