• دوشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401092114114
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اردبیل:

منابع مالیاتی در توسعه استان اردبیل راهگشا نیست

منابع مالیاتی در توسعه استان اردبیل راهگشا نیست

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: تنها با تکیه بر منابع مالیاتی آن هم به میزان یک‌هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان نمی‌توان به توسعه استان امیدوار بود.

داود شایقی ۲۱ آذر در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد : پیشنهاد کردیم تا در برنامه هفتم توسعه و بودجه سال آینده امکان صادرات از استان اردبیل به کشور آسیای میانه با ظرفیت ۳۰۰ میلیون نفری فراهم آید.

وی تسهیل‌گری در حوزه صادرات و افزایش محصولات صادراتی را با بازار هدف مشخص یادآور شد و اظهار کرد: با اجرای طرح‌های پیشران و پروژه‌های زیربنایی در این زمینه می‌توان به اهداف مورد نظر دست پیدا کرد تا امکان صادرات محصولات کشاورزی که در شمال استان به یک میلیون تن افزایش پیدا می‌کند، به صورت مناسب فراهم آید.

شایقی به بحران آب و ضرورت تأمین آب شرب شهرها، روستاها و مناطق عشایری اشاره کرد و گفت: در برنامه هفتم توسعه و بودجه سال آینده به این موضوع توجهی جدی شده است.

وی اضافه کرد: رشد هشت درصدی در اقتصاد استان اردبیل نیازمند ۷۷ هزار میلیارد تومان منابع است تا شاهد تحقق این رشد اقتصادی باشیم.

این مسئول اظهار کرد: تکمیل سد عمارت و خداآفرین تحولی عظیم در شمال استان اردبیل ایجاد می‌کند که ما در کنار تکمیل این پروژه‌های آبی، خاکی، با رعایت الگوی کشت و توجه به محدودیت منابع آب به راحتی می‌توانیم در حوزه کشت و زرع و افزایش درآمد کشاورزان گام‌های مؤثری برداریم.

وی تصریح کرد: با تبدیل اراضی دیم و آبی در شمال استان اردبیل و افزایش ظرفیت تولید، شرایط بهتری را در استان اردبیل شاهد خواهیم بود تا ثروت مردم و درآمد آنها ارتقا یابد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: درآمد مردم استان اردبیل ۶۸ درصد کل درآمد سرانه کشور است و ما همچنان با ضعف ساختار صنعتی و سنتی بودن کشت و زرع روبه‌رو هستیم.

شایقی ضرورت تدوین آمایش سندی استان را بر اساس الگوی آمایش سرزمینی یادآور شد و افزود: در این زمینه باید صنعت، معدن و تجارت به شکل تخصصی ورود پیدا کرده و این سند را تدوین کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل سند آمایش سرزمینی را با افق ۱۴۲۴ تدوین و ترسیم کرده و در کنار آن سند تحول ۱۰ شهرستان تهیه شده و برای ۲ شهرستان اصلاندوز و انگوت نیز این سند در حال تهیه است.

شایقی اضافه کرد: اولویت ما در استان اردبیل در کنار توجه به صنعتی شدن بخش کشاورزی، ارتقای توان بخش معادن و صنایع پیشرو است تا بتوانیم به رشد هشت درصدی و اشتغال بیشتر دست پیدا کنیم.

وی بیان کرد: برای رسیدن به رشد هشت درصدی در سال‌جاری به ۷۷ هزار میلیارد تومان منابع نیاز داریم که تجهیز این منابع از عهده و توان بخش دولتی خارج است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha