به گزارش ایسنا، این کتاب مجموعه ۱۸ داستان از اُ.هنریست: «نان زنان افسونگر»، «ماجرای عشقی یک کارگزار پرکار بورس»، «گشت و گذار در عالم حافظهپریشی»، «اتاق مبله»، «داستان اسکناس دهدلاری آلوده»، «تراژدی در هارلم»، «نیویورکی شدن»، «گزارش شهری دو مرد در روز شکرگزاری»، «وجدان کاری»، «تحول مارتین برنی»، «مثلث اجتماعی»، «در سبز»، «آخرین برگ»، «کارت بهاری»، «جهانوطنی در کافه» و «از روی صندلی راننده تاکسی».
ویلیام سیدنی پورتر، معروف به اُ.هنری، نویسنده امریکایی در ۱۱ سپتامبر ۱۸۶۲ میلادی دیده به جهان گشود. این نویسنده که امروزه جایزهای نیز به نام او وجود دارد، در طول عمر خود بیش از ۴۰۰ داستان کوتاه به رشته تحریر درآورده است.
از متن کتاب: خانم «مارتا میچام» صاحب نانوایی سر چهارراه بود از آن مغازههایی که وقتی واردش میشوید و در را باز میکنید صدای جرینگجرینگ زنگ به گوش میرسد. مارتا چهلساله بود. دوهزار دلار در بانک داشت، به همراه دو دندان مصنوعی و قلبی آکنده از حس همدردی و دلسوزی. بسیاری از آدمهایی که ازدواج کردهاند از این بابت یعنی داشتن حس دلسوزی و همدردی به گرد پای مارتا هم نمیرسند. یکی از مشتریان نانوایی خانم مارتا، مردی بود که هفتهای دو سهبار به مغازه میآمد و مارتا او را با دقت میپایید. مردی میانسال که عینک میزد و ریش قهوهای را با دقت مرتب میکرد. مرد، انگلیسی را با لهجه غلیظ آلمانی صحبت میکرد. لباسهایش کهنه مندرس بود. با آن همه آثار رفوکاری و چروکشدگی در لباسش، مرتب به نظر میآمد و رفتارش بسیار معقول و مودبانه بود.
در ادامه معرفی این کتاب توسط لیدا طرزی، مترجم را میبینید:
انتهای پیام
نظرات