«احمد اسفندمد، یکشنبه ۱۴ بهمن،در حاشیه آیین گلریزان خیرین مهارتی شهرستانهای آمل ومحمودآباد به خبرنگار ایسنا گفت: بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و هیات دولت در خصوص استفاده از ظرفیتهای مشارکتهای مردمی در تامین نیازهای آموزشی کارگاههای مراکز آموزش فنی و حرفهای تصویب شد.
وی، با اشاره به اینکه مازندران پس از استان خراسان رضوی، دومین استانی است که اساسنامه مجمع خیرین مهارت را ثبت، تصویب و سپس اعضای آن را مشخص کرده است، افزود: خیرین مهارت در کشور، نوپا و تازه است و قانون آن در سال گذشته در مجلس و هیات دولت تایید و تصویب شده است.
وی با بیان اینکه در گذشته از ظرفیت خیرین تنها در تامین بخشی از مواد مصرفی و عمرانی مراکزآموزش فنی وحرفهای به صورت محدود استفاده میشد، تصریح کرد: خوشبختانه پس از تصویب قانون، بدنبال خیرین در حوزه مهارت و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای را به عنوان یک فرهنگ در بیاوریم.
رئیس مرکز آموزش و فنی و حرفهای شهید مدنی آمل با بیان اینکه شهرستان آمل در مازندران نخستین نمایندگی شهرستانی بود که مجمع خیرین مهارت را راه اندازی و آغاز به فعالیت کرد، ادامه داد: پس از آن با جلسات متعددی که با خیرین سلامت و مدرسه ساز شهرستان آمل و محمود آباد با هماهنگی مرکز آموزش فنی و حرفهای آمل برگزار شد، نخستین هیئت مدیره شهرستان نیز در استان شکل گرفت.
اسفندمد اضافه کرد: خوشبختانه در برگزاری نخستین گلریزان مهارتی با کمک خیرین و صاحبان صنایع و اصناف حضور داشتند و این مهم انجام شد تا با استفاده از ظرفیتهای موجود در شهرستان بتوانیم بخشی از چالشهای آموزشی کارگاه را جبران کنیم.
وی با اشاره به اینکه برگزاری آیینهای گلریزان خیرین مهارت میتواند برای توسعه فرهنگ مهارت و جذب خیرین به منظور ایجاد بستر مناسب برای اشتغال موثر جوانان آموزش و مهارت دیده کم توان مالی موثر باشد، تصریح کرد: برطرف کردن نیازها و تامین کاستیها و تجهیزات مراکز فنی و حرفهای و نیازهای مواد مصرفی توسط بخش خیرین مهارت تا آموزشهای کارآمد و مفیدتر برای کارآموزان از دیگر اهداف در راه اندازی مجمع خیرین حوزه سلامت بوده است.
رئیس مرکز آموزش و فنی و حرفهای شهید مدنی آمل، همچنین به وجود ۱۴ کارگاه آموزشی در حوزه کشاورزی، تراشکاری، کشاورزی، برق خودرو، مکانیک خودرو، برق صنعتی، تاسیسات برودتی و حرارتی، نقشهکشی صنعتی، تعمیرات سخت افزار، پرینتر سه بعدی و غیره زیرنظر این مرکز در شهرستان آمل اعلام کرد و گفت: نیاز اصلی بیشتر این کارگاهها به مواد مصرفی و تجهیزات کارگاهی است و با توجه به کمبود بودجههای دولتی برای جبران آن، نیازمند استفاده از کمک های مردمی و ظرفیت خیرین هستیم.
انتهای پیام
نظرات