• چهارشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400082620571
  • خبرنگار : 50204

رئیس هیئت داوران مسابقات مناظره دانشجویی در استان مرکزی:

دانشگاه یکی از ارکان موثر در افزایش کنشگری و خلاقیت است

دانشگاه یکی از ارکان موثر در افزایش کنشگری و خلاقیت است

ایسنا/مرکزی رئیس هیئت داوران دهمین مناظره دانشجویی در استان مرکزی گفت: یکی از ارکانی که می تواند به کنشگری و خلاقیت کمک کند و به دانشجوها جرئت بدهد دانشگاه ها و مدارس هستند.

 سیدمحمد الحسینی در آیین اختتامیه دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی استان مرکزی که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان در اراک برگزار شد، اظهار کرد: رسالت دکتری بنده در مورد تخیل اجتماعی در شاهنامه فردوسی بود، شاهنامه فردوسی را مورد کنکاش قرار دادم و سعی کردم یک مدل نظری تئوری از آن استخراج کنم.

وی افزود: همین کار را در مورد قرآن کریم و نهج البلاغه و به سفارش نیروی انتظامی در مورد فرمایشات مقام معظم رهبری نیز انجام دادم، یک مدل نظری از یک جامعه اسلامی با توجه به تجربه و براساس گفتمان ها ترسیم شد و آنچه که در همه اینها مهم بود این بود که موجودی که وارد این جامعه و مدل می شود حتما یک موجود کنشگر و خلاق و افریننده است و هروقت برآیندهای اجتماعی، آموزشی و اداری ما این کنشگری و خلاقیت و آفرینندگی را از آدم ها بگیرند و آنها را به جای کنشگری و خلاقیت در مجاری عادت واره ها رها کنند این جامعه عاقبت بخیر نخواهد شد حتی اگر از ماذنه آن اذان به گوش برسد و نماز جماعت ها به وقت برگزار شود.

وی افزود: اگر از انسان کنشگری و خلاقیت گرفته شود دینش چیزی جز عادت واره و تعصب نیست و نمی تواند از آن حمایت کرده و بر اساس آداب و رسوم و باورهای عمومی...  معنای مشترک بسازد. یکی از این جاهایی که می تواند به این کنشگری و خلاقیت کمک کند و به دانشجوها جرات بدهد دانشگاه ها و مدارس هستند.

رئیس هیئت داوران دهمین مناظره دانشجویی تصریح کرد: بیشتر از وابسته به شخص بودن و اینکه چه کسی وزیر یا استاد می شود، همین کنشگری و تعهد خیانت نکردن به این امانت و ادامه دادن به این فعالیت ها در دانشگاه اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد و موفق خواهیم شد در مقابل مسائل به یک معنای مشترک جدید مورد قبول برسیم و این معنای مشترک مورد قبول جدید می تواند تبدیل به یک باور فرهنگی شود.

به گزارش ایسنا، گروه هیوا از دانشگاه فرهنگیان اراک در مسابقه فینال این دوره با کسب امتیاز ۴۰۱ رتبه نخست مسابقات و گروه علمی کاربردی دادگستری با کسب ۳۷۷ امتیاز رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

تیم برتر این مرحله، راهی مرحله منطقه ای این دوره از مسابقات خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha