• شنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400082216872
  • خبرنگار : 50214

شانزدهمین مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی یزد افتتاح شد

شانزدهمین مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی یزد افتتاح شد

ایسنا/یزد شانزدهمین مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در استان یزد همزمان با هفته جهانی کارآفرینی با حضور سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افتتاح شد.

«محمدرضا فلاحتی» سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در مراسم افتتاح مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی «دانش پژوهان مالی فرانگر امین پویا»، گفت: اگر بخواهیم یک کشور و شرکت های توسعه یافته داشته باشیم باید نیروی کاری که در زمینه مهارت های فردی و فنی آموزش دیده باشد را تربیت کنیم.

وی با اشاره به اینکه اگر به مقوله آموزش به خصوص مباحث تخصصی در مهارت های فردی و شغلی در گذشته دقت بیشتری شده بود الان شرایط ما در حوزه اشتغال بهتر بود، افزود: در حال حاضر خیلی از افرادی که علاقه مند فعالیت در حوزه های مختلف هستند جرأت ورود به آن شغل را ندارند.

فلاحتی با بیان اینکه برای راه اندازی کسب و کار حتما به سرمایه نیاز نیست خاطرنشان کرد: ایده و نوآوری در شروع یک فعالیت دارای اهمیت است که مراکز مشاوره و کارآفرینی باید آموزش های لازم را به افراد بدهند تا بتوانند ایده های خود را به فعلیت برسانند.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم تا پایان سال آینده برای یک میلیون و هشتصد هزار نفر شغل ایجاد کنیم باید بسترسازی شود و در اینجا نقش این مراکز پر رنگ تر می شود.
این مقام مسئول استانی تاکید کرد: در نگاه کوتاه مدت برای رفع مشکل بیکاری استان باید به فارغ التحصیلان دانشگاهی مهارت های نرم را آموزش داد و اعتماد به نفس آنها را بالا برد.

فلاحتی خاطرنشان کرد: اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان با استفاده از ظرفیت کانون های کارآفرینی در جهت شناسایی، طرح و بررسی موانع کارآفرینی استان در مراحل مختلف از خلق ایده و ایجاد کسب و کار، رشد، تثبیت و خروج از کسب و کار، سعی بر برداشتن گام های مثبت در استان داشته است.

وی اضافه نمود: ۱۴ مرکز مشاوره اطلاع رسانی و خدمات کارافرینی فعال در ۱۴ زیرگروه تخصصی در سطح استان به عنوان بازوی توانمند این اداره کل با هدف افزایش سهم فعالیت های کارآفرینانه در سرانه تولید ناخالص داخلی مشغول به فعالیت هستند.

فلاحتی در پایان تاکید کرد: بسیاری از کسب و کارهایی که به انحراف و شکست منجر می شود به دلیل عدم اطلاع از فضای کسب و کار و نحوه انجام فعالیت اقتصادی است که مراکز مشاوره و کارآفرینی می توانند این خلا را پر کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، در پایان این برنامه از «محمدرضا علومی» مدیر مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی سورنا به عنوان مرکز برتر استان در سال ۱۳۹۹، «محمدکاظم کشور شاهی» مدیر مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی و شتابدهنده نوآوری پیشگامان کویر به عنوان مرکز شتاب دهنده برتر استان و «محمدحسین پورشمسی» مدیر مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی همکامران صنعت شمس به عنوان مرکز برتر استان در سال۱۳۹۹ تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha