• یکشنبه / ۴ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400070402433
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران مطرح کرد

جامعیت، بصیرت و ولایتمداری بارزترین ویژگی علامه حسن زاده آملی

جامعیت، بصیرت و ولایتمداری بارزترین ویژگی علامه حسن زاده آملی

ایسنا/مازندران مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به رحلت علامه ذوفنون، فرزانه و پارسا علامه حسن زاده آملی(ره)، گفت: ممتازترین و برجسته ترین ویژگی این عالم نستوه و پارسا، جامعیت، بصیرت و ولایتمداری ایشان بو.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت الاسلام ناصر شکریان امیری، صبح امروز ضمن عرض تسلیت بمناسبت فرا رسیدن اربعین و ارتحال ناگهانی عالم ربانی و پارسا و دانشمند برجسته جهان اسلام و ایران اسلامی آیت الله علامه حسن زاده آملی، اظهار کرد: تمام دوران با برکت حیات این عالم نستوه و پارسا و برجسته در خدمت تبیین و ترویج معارف اسلامی و قرآنی و دیگر علوم انسانی صرف و خدمات ارزنده این عالم بزرگ و مجاهد در حوزه های علمیه ماندگار شد.

وی در ادامه ضمن تسلیت به رهبر انقلاب، خانواده ، بستگان و شاگردان، مردم فهیم و ولایتمدار ایران اسلامی به ویژه مردم فهیم مازندران و شهر آمل در پی عروج ملکوتی علامه حسن زده آملی (ره)، افزود: دین داری، ولایتمداری و مردم داری، جلوه ای از سلوک علمی و عملی آیت الله علامه حسن زاده املی (ره) بود و همواره برای لبخند رضایت امام زمان خویش از هیچ کوششی دریغ نکرد.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران با اشاره به فرا رسیدن ایام اربعین حسینی و عشق و دلدادگی این عالم وارسته به ساحت نورانی حضرت سیدالشهداء (ع) و اهل بیت (ع)، تصریح کرد: علامه حسن زاده آملی (ره) از شیفتگان و ارادتمندان واقعی به راه و مکتب نورانی اهل بیت (ع) به ویژه سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) بود و همواره برای ترویج مکتب حسینی قدم بر میداشت.

شکریان در بخش پایانی سخنان خود بار دیگر ضمن عرض تسلیت به مناسبت رحلت تاثربرانگیز این عالم و عارف برجسته و حکیم در ایام اربعین حسینی 1443هجری قمری، تاکید کرد: آثار فاخر و غنی این عالم برجسته و عارف کم نظیر در زمینه های فقه، فلسفه، اخلاق و عرفان و کلام و دیگر علوم اسلامی و انسانی و پزشکی می تواند گره گشای بسیاری از موانع و مشکلات در حوزه های علمیه، دانشگاه ها، مراکز علمی، انسانی و پزشکی باشد و باید از آن همه آثار فاخر و ارزشمند بیشترین بهره را گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۱۱ ۰۴:۲۷

روح حضرت علامه شادویادش گرامی باد با اهل بیت محشور شود ان شاءالله