• دوشنبه / ۲ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 00061636184
  • خبرنگار : 71567

معاون پژوهش دانشگاه تاکید کرد

توسعه فضاهای پژوهشی دانشگاه شریف در سال ۹۹

توسعه فضاهای پژوهشی دانشگاه شریف در سال ۹۹

معاون پژوهش دانشگاه شریف با اشاره به توسعه فضاهای پژوهشی این دانشگاه در سال گذشته، گفت: سال گذشته با محدودیت‌ها و فشارهای مالی ناشی از تنگناهای بودجه‌ای دولت و سازمان‌ها مواجه بودیم.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا موحدی ضمن بیان این مطلب با ارسال یادداشتی که به مناسبت سال نو بر روی سایت دانشگاه شریف منتشر شد،‌ تاکید کرد: سالی که گذشت از جهات مختلف سال سختی بود. از یک طرف با همه‌گیری کرونا و نیمه تعطیل بودن برخی فعالیت‌ها بدلیل عدم حضور دانشجویان و محققین در سطح دانشگاه و از سوی دیگر با محدودیت‌ها و فشارهای مالی ناشی از تنگناهای بودجه‌ای دولت و سازمان‌ها مواجه بودیم. با این وجود، تلاش همه جانبه اعضای خانواده دانشگاه اعم از اساتید، کارمندان، فناوران و دانشجویان دست بدست هم داد تا به لطف الهی عملکرد خوبی در حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه رقم زده شود.

وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه آمار موجود از تعداد و کیفیت برون دادهای پژوهشی، تعداد اعضای هیات علمی که به افتخاراتی نظیر قرار گرفتن در فهرست یک درصد دانشمندان پر استناد دنیا و یا جزء سرآمدان علمی دست یافته‌اند، حجم قراردادهای ارتباط با صنعت، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها، جایگاه دانشگاه در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، تعداد پژوهشگران پسادکتری و غیره همگی از رشد مناسبی در این حوزه‌ها حکایت می‌کنند.

معاون پژوهش دانشگاه شریف خاطر نشان کرد: همچنین در سالی که گذشت، دانشگاه شریف موفق شد با جذب اعتبارات بزرگی از بیرون دانشگاه، نسبت به توسعه فضای فیزیکی پژوهش و فناوری دانشگاه شامل ساخت مجتمع نوآوری و فناوری در طبقات فوقانی ساختمان جدید هوافضا و نیز ساخت فاز سوم مجتمع خدمات فناوری دست یابد و در حوزه تامین زیر ساخت‌ها نیز فعالیت‌های مهمی نظیر توسعه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، اتاق تمیز مرکزی دانشگاه، ارتقای خدمات پردازش سریع، تامین زیر ساخت‌های فناوری اطلاعات و توسعه امکانات کتابخانه مرکزی انجام شده است.

وی افزود: امسال آخرین سال قرن است. قرنی که به احتمال زیاد، تفاوت سطح علم و فناوری قابل دسترس در اول و آخر آن در بین قرون تاریخ یگانه باشد. بشر این پیشرفت را مرهون پژوهش وتوسعه فناوری است و ما هم در دانشگاه صنعتی شریف باید تلاش کنیم تا با برنامه‌ریزی مناسب هم حسن ختامی درخور دستاوردهای قرن چهاردهم تدارک ببینیم و هم برای اتفاقات شکوهمند قرن پانزدهم ریل‌گذاری کنیم. روح دانشگاه دانستن است و باید بتواند در جامعه اثر بگذارد. تبدیل دانستن به توانستن، روح حاکم بر برنامه‌های ما است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha