• پنجشنبه / ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99122821545
  • خبرنگار : 30054

در دوران کرونا به بالی نروید

در دوران کرونا به بالی نروید

طی یک سال اخیر، همه‌گیری ویروس کرونا در جهان، صنعت گردشگری را با چالشی جدی روبه‌رو کرده است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام لیاناپرواز، در ابتدا بسیاری از کشورها مرزهای خود را به طور کامل به روی گردشگران بستند. بعد از تعیین پروتکل‌های بهداشتی و کنترل نسبی شیوع، گردشگری در برخی کشورها به صورت محدود از سر گرفته شد.

با این حال همچنان سفر به بسیاری از مقاصد گردشگری در شرایط ممنوعیت یا محدودیت سفر در کرونا روبه‌رو است و بالی اندونزی یکی از این مقاصد است.

محدودیت‌های سفر به بالی در کرونا

به بالی سفر نکنید

بر اساس آخرین خبرها دولت اندونزی با هدف کنترل شیوع کرونا و کاهش تعداد مبتلایان، بازگشایی مرزهای این کشور را به روی گردشگران، تا اطلاع ثانوی به تعویق انداخته است.

پیش از این دولت این کشور اعلام کرده بود که محدودیت سفر به بالی تا ۲۲ فوریه ۲۰۲۱ میلادی، برابر با ۴ اسفندماه ۱۳۹۹ خورشیدی ادامه دارد. اما بعد از این زمان نیز این محدودیت‌ها تا کنون تمدید شده است و ادامه دارد.

افراد معاف از ممنوعیت سفر به بالی چه کسانی هستند؟

در حال حاضر فقط برخی گروه‌ها اجازه سفر به بالی دارند که گردشگران جزو این گروه‌ها نیستند. گروه‌هایی که برای سفر به بالی با ممنوعیت مواجه نیستند، باید تمامی پروتکل‌های ویژه بهداشتی اعلام شده از سوی دولت اندونزی را رعایت کنند. گروه‌های مجاز به سفر به بالی عبارتند از:

· دارندگان ویزای رسمی و شهروندی کشور اندونزی

· دارندگان ویزای دیپلماتیک اندونزی

· دارندگان ویزای اقامت کشور اندونزی (VITAS)

· افراد دارای ویزای اقامت دائم یا موقت اندونزی

· افراد دارای ویزای ملاقات با خانواده در اندونزی

· اعضا و خدمه پروازهای بین‌المللی

· دارندگان ویزای تجاری اندونزی

· دارندگان ویزای تحت تایید مراجع ذی‌صلاح در اندونزی

خطرات بهداشتی در بالی

با وجود اعلام محدودیت‌های سفر به بالی از سوی دولت اندونزی، وضعیت شیوع ویروس کرونا در این مقصد گردشگری در شرایطی کنترل شده قرار دارد. میزان شیوع کرونا در بالی نسبت به سایر مناطق اندونزی و حتی نسبت به دیگر مناطق جهان بسیار اندک بوده است.

مقاصد گردشگری در بالی عموما از نوع مقاصد گردشگری در فضای باز هستند. بیشتر رستوران‌ها، کلوپ‌های شبانه و مراکز برگزاری جشن و کنسرت در این جزیره نیز در فضای باز قرار دارند. از آنجا که شیوع کرونا بیشتر در محیط‌های بسته رخ می‌دهد، در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، امکان ابتلای مسافران بالی به کرونا اندک است.

با همه این احوال، مقامات اندونزی و به ویژه مقامات مسئول در جزیره بالی نشان داده‌اند که عزمی جدی برای کنترل و کاهش ابتلای ساکنان بالی و گردشگران به این ویروس دارند. در این جزیره بسیاری از رویدادهای مذهبی و غیر مذهبی تا اطلاع ثانوی و به دستور فرماندار بالی لغو شده و فعالیت رستوران‌ها، هتل‌ها و کلوپ‌ها در سطح محدودی ادامه دارد.

هنگام بیمار شدن در بالی چه باید کرد

مسافران بالی در صورتی که احساس کنند، ممکن است به این بیماری دچار شده باشند، می‌توانند با شماره ۱۱۲ یا ۲۲۳۳۳۳ منطقه بالی تماس بگیرند. اپراتور این افراد را جریان روند کار قرار می‌دهد و در صورت نیاز در بیمارستان‌های بالی پذیرفته می‌شوند. در جزیره بالی پنج بیمارستان برای رسیدگی به موارد آلودگی به کرونا تعیین شده است. این پنج بیمارستان عبارتند از:

· بیمارستان عمومی سنگله در دنپاسار

· بیمارستان عمومی سانجیوانی در منطقه جیانیار

· بیمارستان عمومی تابانان

· بیمارستان دانشگاه اودایانا

· بیمارستان عمومی بالی ماندارا

قوانین سفر به بالی در دوران کرونا

وزارت بهداشت اندونزی برای گروه‌هایی که اجازه سفر به بالی و مناطق دیگر اندونزی دارند، یک بخش‌نامه رسمی صادر کرده است که افراد این گروه‌ها باید مفاد بندهای آن را رعایت کنند. عنوان این بخش‌نامه “۶ Covid-۱۹ Task Force” است. بعضی از مفاد مهم این بخش‌نامه را با هم مرور می‌کنیم:

· تمامی مسافران اندونزی باید در ابتدای ورود به این کشور، نتیجه منفی آزمایش PCR خود را که نهایتا ۷۲ ساعت قبل از سفر انجام شده و به انگلیسی ترجمه شده است، ارائه دهند.

· تمامی مسافران باید قبل از سفر به بالی اطلاعات هویتی و سوابق بهداشتی خود را در فرم e-HAC به صورت آنلاین ثبت کنند.

· مسافران اندونزی پیش از اقدام به سفر باید فرم درخواست ویزای این کشور را بر اساس اطلاعات نوع و هدف سفر در سایت “https://cekdiri.baliprov.go.id/registration_wna” پر کنند.

· مسافران بالی در بدو ورود در فرودگاه جاکارتا نیز تحت آزمایش PCR قرار می‌گیرند.

· مسافران بالی به مدت پنج روز و تا مشخص شدن جواب آزمایش در قرنطینه قرار می‌گیرند.

· افراد دارای ویزای دیپلماتیک در محل اقامت رسمی خود قرنطینه می‌شوند.

· اگر نتیجه آزمایش PCR مثبت باشد، فرد باید در محلی که از سوی دولت اندونزی تعیین می‌شود، قرنطینه شود و برای درمان در بیمارستان اعلام شده از سوی دولت پذیرفته می‌شود.

· تمامی مخارج آزمایش PCR و قرنطینه ۵ تا ۱۴ روزه به عهده مسافر است.

می توانید برای اطلاع از آخرین اخبار گردشگری، سفرهای داخلی و خارجی و محدودیت های تردد با کارشناسان آژانس هواپیمایی لیاناپرواز در تماس باشید. 

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha