به گزارش ایسنا، چند روزی است که علی دهباشی، چهره پیشکسوت حوزه کتاب و ادبیات و مدیرمسئول مجله «بخارا» به دلیل ابتلا به کرونا در بستر بیماری و در بیمارستان بستری است؛ این مسئله موجب نگرانی اهالی فرهنگ، ادب، هنر، علم و هر آنکه او را میشناسد، شده است. حالا کلماتی بعضا روی کاغذ و بعضی دیگر در نجوایی کوتاه به سوی او روانه میشوند تا یادآور شوند باید به خانهاش و «بخارا» بازگردد و همه در انتظارش هستند.
محمدرضا باطنی، زبانشناس، نویسنده و مترجم در پیامی صوتی با علی دهباشی سخن میگوید و پس از احوالپرسی بیان میکند: «من میدونم که شما به زندگی امیدوار هستید و امید چیز بسیار خوبیست. شما از ارکان مهم فرهنگ این مملکت هستید. فرهنگ مملکت به شما نیاز داره...»
محمدحسین پاپلییزدی، جغرافیدان، محقق و نویسنده نیز در پیامی صوتی از احوال علی دهباشی جویا میشود و سپس میگوید: «ما همه نگران شما هستیم... اینجا در مشهد برای شما دعا میکنیم...»
او در پایان برای بازگشت هرچه زودتر دهباشی به خانه اظهار امیدواری میکند.
فاطمه معتمدآریا، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر نیز در پیامی صوتی برای علی دهباشی آرزوی سلامتی میکند و سپس میگوید: «مطمئن باشید که اینقدر انرژیهای خیلی خیلی خوب دنبال شما هست و همه منتظر دیدار مجدد شما و خریدار بخارا هستند...»
همچنین اردشیر صالحپور، نویسنده و متخصص پژوهش هنر و هنرهای نمایشی در دستنوشتهای برای علی دهباشی مینویسد: «استاد علی دهباشی، چهره نامآشنای علم و ادب و فرهنگ به چنگال ویروس اهریمنی گرفتار شده و در بیمارستان نفسش به شماره افتاده است. او بیش از سلامتی خود همچنان نگران انتشار مجله وزین و فرهنگی بخاراست.
در این چهاردهه، دهباشی با روغن وجود خویش، چراغ ادب و فرهنگ ملی را فروزان نگاه داشته است و در قد و قواره یک فرهنگستان ادبی به معرفی چهرههای ملی و پنهان این مرز و بوم پرداخته است که شایسته تقدیر است و سزاوار تحسین...
با حمایت و خرید آثار مجله بخارا دغدغهاش را کاهش دهیم...»
در این میان از فردوس اعظم، شاعر اهل تاجیکستان نیز سرودهای برای علی دهباشی رسیده که چنین است: «نه مثل کسی که از درخت افتادهست/ نه آنکه از آستان بخت افتادهست
این مرد فقط علی دهباشی نیست/ ایران بزرگ روی تخت افتادهست»
انتهای پیام
نظرات