• دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 99063123773
  • منبع : جهاد دانشگاهی

برگزاری اولین نشست مرکز تجاری‌سازی و تبادل فناوری پارک علم و فناوری البرز

برگزاری اولین نشست مرکز تجاری‌سازی و تبادل فناوری پارک علم و فناوری البرز

رییس پارک علم و فناوری البرز و سرپرست مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی در اولین نشست راه اندازی مرکز تجاری سازی وتبادل فناوری پارک علم و فناوری البرز با حضور فعالان بخش خصوصی گفت: جهاددانشگاهی همواره به رفع نیازهای واقعی کشور اهتمام دارد واز ابتدای تشکیل و فعالیت خود به تجاری سازی توجه ویژه دارد.

به گزارش ایسنا، مهندس مهدی عباسی در این نشست با اشاره به اینکه مدل فعالیت جهاددانشگاهی براساس رفع نیازهای کشور و در مسیر تجاری سازی است، بیان کرد: در حال حاضر ۳۱ طرح فناورانه در سطح کشور توسط جهاددانشگاهی در دست اجراست که اغلب آن ها ملی بوده و در راستای رفع نیازهای کشور هستند.

سرپرست مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه حدود ۱۶ مرکز جهاددانشگاهی در زمینه ها و بخش های تخصصی حوزه شیمی، گیاهان دارویی، فنی و مهندسی، ذخایر زیستی و ژنتیک و برق و الکترونیک و ... در مجتمع علمی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی فعال هستند، اظهار کرد: بسیاری از این فعالیت ها با نگاه تجاری سازی در قالب شرکت های دانش بنیان و فناور با بخش های خصوصی و دولتی در حال همکاری و فعالیت هستند.

عباسی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی بستر مناسب تجاری سازی ایده ها و طرح هاست، اظهار کرد: این مجموعه به دنبال آرشیو پایان نامه ها و طرح ها نیست بلکه در راستای رفع نیازهای کشور به دنبال تجاری سازی ایده ها، طرح ها و پایان نامه ها و انجام طرح های کاربردی برای رفع نیازهای واقعی کشور بویژه در شرایط بحرانی مثل جنگ و تحریم است.

در این نشست که با بهره گیری بخش خصوصی  ، برخی از توانمندی ها و ظرفیت های پارک علم و فناوری البرز برای همکاری با بخش های خصوصی  در حوزه های مختلف توسط مهندس خوش آرای مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری البرز تشریح شد.

در ادامه مهندس خوش آرای در خصوص مدل نوین تجاری سازی پارک ، عوامل، ابزارها، نقش پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری  در توسعه کمی و کیفی اقتصادی استان  و...  گزارشی را ارایه داد.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی ، در این نشست مدیران شرکت های بخش خصوصی درباره نوع و مدل و زمینه های همکاری با پارک علم و فناوری البرز و توانمندی های جهاددانشگاهی در این زمینه دیدگاه های خود را بیان کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha