به گزارش ایسنا،آیتالله رشاد در این پیام تصریح کرده است که آن مرحوم از فقیهان نوگرا و متفاوت اندیش روزگار ما بود و بجِدّ دغدغهی عصریسازی فقه را داشت، و این مهم را در پذیرش پیشانگارهها و هنجارهای عصری و عرفیسازی و تصرف در موضوعات احکام جست و جو میکرد، هرچند این رویه میتوانست لوازم و پیاوردهای تامل برانگیزی داشته باشد.
متن این پیام به شرح زیر است:
انا لله و انا الیه راجعون.
رحلت آیتالله حاج شیخ یوسف صانعی (قدّه) را به وابستگان و دلبستگان آن مرحوم صمیمانه تسلیت عرض میکنم. او از شاگردان و شیفتگان حضرت امام خمینی (قدّس سرّه) و مدافعان آرمانهای انقلابی او از پیشکسوتان نهضت اسلامی محسوب میشد. پس از پیروزی انقلاب نیز با تصدی سمتهای قضائی و حقوقی و اجرائی مختلف منشا خدمات ارزشمندی شد. آن مرحوم از فقیهان نوگرا و متفاوت اندیش روزگار ما بود و بجِدّ دغدغهی عصریسازی فقه را داشت، و این مهم را در پذیرش پیشانگارهها و هنجارهای عصری و عرفیسازی و تصرف در موضوعات احکام جست و جو میکرد، هرچند این رویه میتوانست لوازم و پیاوردهای تامل برانگیزی داشته باشد.
این عالم پرتلاش سالیان متمادی عهدهدار تدریس دروس سطوح عالی و کرسی درس خارج فقه در حوزهی علمیه قم بود و شاگردان بسیاری را پرورد.
اینجانب از بارگاه بلند باری برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان سوگوار خاصه اخوی بزرگوارش جناب آیت الله شیخ حسن صانعی، صبر و اجر مسئلت دارم.
۲۲/۶/۱۳۹۹ مطابق بیست و سوم محرم ۱۴۴۲
انتهای پیام
نظرات