• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99052014299
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

جزییاتی از نحوه اجرای طرح ساخت ۷۵۰۰ نیروگاه خورشیدی در خراسان جنوبی

جزییاتی از نحوه اجرای طرح ساخت ۷۵۰۰ نیروگاه خورشیدی در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: در بخش نصب، تعمیر و نگهداری پنل‌های خورشیدی باید با تقویت و توانمندسازی شرکت‌های بومی، ارتباط با دانشگاه و استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان رشته برق و همچنین ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، شرایطی فراهم کرد تا درآمدها و منافع طرح در استان هزینه شود.

محمدصادق معتمدیان، یکشنبه شب 19 مرداد اظهار کرد: در طرح بزرگ احداث ۷۵۰۰ نیروگاه خورشیدی خانگی در استان، جامعه هدف اقشار آسیب‌پذیر با اولویت افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، مددجویان بهزیستی و اقشار کم درآمد هستند که باید به دقت مورد شناسایی قرار بگیرند و بانک جامع اطلاعاتی در این خصوص تهیه شود.

به گزارش ایسنا، استاندار خراسان جنوبی، روان‌سازی در مراحل اجرای‌طرح را ضروری برشمرد و تصریح کرد: با توجه به این که روستاییان، معلولین و اقشار کم‌درآمد مخاطب طرح هستند، باید شرایطی فراهم شود تا نیاز به حضور مردم در ادارات نباشد و با توجه به شرایط کرونایی، امور به صورت مجازی انجام شده و در صورت لزوم دستگاه‌های مربوطه در روستا حضور پیدا کنند.

معتمدیان افزود: نباید مردم را درگیر پیچیدگی‌های اداری کنیم و دستگاه‌های متولی باید بسته اطلاع‌رسانی تعریف کرده و نسبت به تبیین و توجیه طرح برای مردم اقدام کنند.

وی ادامه داد: در گذشته به دلیل محدودیت در واگذاری پنل‌های خورشیدی، سخت‌گیری‌های بوده که باید بازنگری شده و امکان اجرای طرح علاوه بر پشت بام منازل، در حیاط و یا ایجاد مزرعه خورشیدی مورد بررسی قرار گیرد.

معتمدیان با اشاره به تاکید رئیس جمهور بر اجرای طرح پنل‌های خورشیدی در کشور، خاطرنشان کرد: ایجاد ۷۵۰۰ پنل خورشیدی در استان که بیش از دو برابر پنل های موجود کشور است، یک طرح منحصر به فرد است که زمینه توسعه و اشتغال را فراهم می‌کند و باید تمام ظرفیت‌های اقتصادی و اشتغال زایی طرح مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: در خصوص سازه‌ها نیز باید حوزه اقتصادی ورود پیدا کند چرا که بخشی از آن قابلیت ساخت در استان را دارد و در رونق تولید و ایجاد اشتغال موثر خواهد بود.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: در بخش نصب، تعمیر و نگهداری نیز باید با تقویت و توانمندسازی شرکت‌های بومی، ارتباط با دانشگاه و استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان رشته برق و همچنین ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، شرایطی فراهم کرد تا درآمدها و منافع طرح در استان هزینه شود و در عین حال انتخاب یک شرکت مشاور توانمند برای مراحل مختلف طرح یک ضرورت است.

معتمدیان ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه‌ها نسبت به برآوردهای اولیه، تلاش می‌کنیم تا هزینه‌ها را کاهش داده و میزان تسهیلات را افزایش دهیم تا متقاضیان نیازی به آورده مالی نداشته باشند.

وی افزود: استفاده از ظرفیت نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، بنیاد برکت و... در دستور کار است و باید در تفاهم‌نامه‌هایی که منعقد می‌شود تعداد افراد، خدمات و وظایف احصاء شده و مشخص باشد.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: معلولین و افراد ازکارافتاده برای ما در اولویت هستند و حضور این افراد، مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند، بنابراین بهزیستی استان باید با شناسایی دقیق واجدین شرایط، برای جذب سهمیه در طرح پنل‌های خورشیدی خانگی و طرح‌های مسکن برنامه‌ریزی کند.

 معتمدیان بیان کرد: زمان محدود است و قرار نیست این طرح بزرگ را با آزمون و خطا اجرا کنیم، بنابراین باید طی برنامه مشخص برای مراحل مختلف طرح، جدول زمان بندی تعیین شود.

این جلسه، اجرای طرح ۷۵۰۰ پنل خورشیدی خانگی در استان را مورد بحث و بررسی قرار دادند و شیوه‌نامه، فرآیند اجرایی و طرح توجیهی پروژه، ارائه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha