• شنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403110604405
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

خراسان جنوبی پیشتاز در استانداردسازی محصولات استراتژیک عناب، زرشک و زعفران

خراسان جنوبی پیشتاز در استانداردسازی محصولات استراتژیک عناب، زرشک و زعفران

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست معاونت تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران گفت: خراسان جنوبی پیشتاز در استانداردسازی محصولات استراتژیک عناب، زرشک و زعفران است.

آزیتا خضرایی، سرپرست معاونت تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران امروز، ششم بهمن ماه در بازدید از دفتر استاندارد مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان بر استفاده از ظرفیت‌های تخصصی جهاددانشگاهی در حوزه استاندارد تأکید کرد. 

وی با اشاره به سبقه خوب جهاددانشگاهی در فعالیت‌های فرهنگی،  آموزشی و پژوهشی، اظهار کرد: کارنامه جهاددانشگاهی درخشان است. 

سرپرست معاونت تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در خصوص سه محصول استراتژیک عناب، زرشک و زعفران جزو پیشتازان کشور است،  عنوان کرد: در زمینه این سه محصول سازمان استاندارد آمادگی تدوین استاندارد را از کاشت تا بسته بندی دارد. 

وی ادامه داد: همچنین در صورت لزوم بروزرسانی استانداردها، این سازمان آمادگی همکاری با جهاددانشگاهی را دارد. 

سیدمحمدحسین سیدکاشی، رئیس جهاددانشگاهی استان نیز در این بازدید گفت: در طول دو سال گذشته ارتباط خوبی با مجموعه استاندارد در حوزه تدوین استاندارد و دوره‌های آموزشی داشته ایم. 

وی با اشاره به برگزاری بیش از ۷ دوره آموزشی با عناوین کارگاه استانداردسازی و تدوین استانداردهای مالی، کارگاه استاندارسازی و تدوین استانداردهای ملی کلیه دستگاه های اجرایی، کارگاه استانداردسازی فرآورده های تولیدی برای جامعه سرپرست خانوار و خانه‌دار،  آشنایی با روش‌های نمونه‌برداری، کارگاه اصول و مبانی نظری و ارتقا سلامت اداری مبارزه با فساد، آشنایی با استانداردسازی و نحوه تدوین استانداردهای ملی ایران با مخاطب مدیران کنترل کیفیت، کنترل کیفیت عمومی اظهار کرد: در یک سال اخیر بیش از ۴۲۰ فراگیر از شرکت در دوره‌های مذکور برخوردار شده‌اند. 

وی با اشاره به افتتاح دفتر استانداردسازی در مجتمع تحقیقات جهاد دانشگاهی استان در ۱۵ آبان سال جاری، یادآور شد: استاندارد شربت عناب، استاندارد آیین کار، برداشت، خشک کردن و ذخیره‌سازی عناب، استاندارد صمغ آنغوزه شیرین و استاندارد آب زرشک تغلیظ شده از استانداردهای تدوین شده با مشارکت جهاددانشگاهی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha