• پنجشنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99051612298
  • منبع : نمایندگی زنجان

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان تاکید کرد

گسترش فعالیت جهاددانشگاهی برای نیازسنجی و مهارت‌محوری در جامعه

گسترش فعالیت جهاددانشگاهی برای نیازسنجی و مهارت‌محوری در جامعه

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: جهاددانشگاهی فعالیت خود را در شناسایی نیازهای جامعه و تربیت نیروی ماهر افزایش دهد.

آیت‌الله علی خاتمی ظهر امروز (۱۶ مردادماه) در دیدار جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان زنجان به مناسبت چهلمین سال تاسیس این نهاد انقلابی، اظهار کرد: اغلب افراد جامعه به جای مهارت‌آموزی بیشتر به دنبال مدرک‌گرایی هستند و جهاددانشگاهی باید با کارهای جهادی، فرابخشی عمل کند و افراد را به سمتی سوق دهد که برای کشور مفید باشند.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی استان زنجان برنامه‌های خوبی در حوزه جهش تولید ارائه داده است، بیان کرد: کارهایی که توسط این نهاد در قالب اقتصاد مقاومتی انجام شده در یک گزارش جامع و مختصر ارائه شود. به‌عنوان مثال طرح الگوی کشت، ایده جالبی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان، به شناسایی و مطالعه در مورد نیازهای استان و ارائه راهکار برای حل آن‌ها تاکید کرد و گفت: این نهاد انقلابی می‌تواند با نیازسنجی از واحدهای تولیدی، با انجام کارهایی همچون آموزش‌های تخصصی و کاربردی به کمک حوزه اشتغال و اقتصاد بیاید.

آیت‌الله خاتمی در مورد آموزش‌های تخصصی و کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی استان زنجان، یادآور شد: این نهاد سهم ۶.۷ درصدی از جمعیت استان در حوزه آموزش‌های کوتاه‌مدت را دارد که فعالیتی امیدوارکننده است و با توجه به اینکه ابهر و خرمدره از مهمترین مراکز صنعتی استان به شمار می‌روند، بهتر است شعبه جهاددانشگاهی در این شهرستان‌ها نیز ایجاد شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه این نهاد با گذشت چهل سال از تاسیس، مسیر بالندگی را سپری می‌کند، تصریح کرد: در دهه نخست شکل‌گیری جهاددانشگاهی، نیروهای جهادی به کمک رزمندگان جنگ تحمیلی آمدند و در دهه سازندگی، ایجاد مراکز آموزش عالی و مهارتی پررنگ شد.

کامران جعفری ادامه داد: دهه سوم تاسیس جهاددانشگاهی به شکوفایی بخش فرهنگی با ایجاد مراکزی همچون ایسپا و ایسنا انجامید و الگوسازی برای انجام کارهای بنیادی و فرهنگ‌سازی در بخش‌های مورد نیاز کشور در مسیر توسعه در دستور کار قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در دهه چهارم با توجه به نیاز کشور در حوزه اشتغال و فعالیت‌های دانش‌بنیان، راه‌اندازی مراکزی مانند سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان و مراکز رشد را شاهد بودیم و امیدواریم دهه پنجم عصر طلایی جهاددانشگاهی در راستای تعالی و پیشرفت کشور باشد.

این مسئول، تربیت نیروی جهادی و ارتباط تنگاتنگ با دانشجویان را از ویژگی‌های مهم این نهاد انقلابی خواند و خاطرنشان کرد: تلاش داریم در بخش فرهنگی و آموزش‌های تخصصی بیشتر به بدنه جامعه نفوذ کنیم و گستره فعالیت‌ها برای پاسخ به نیازهای جامعه را افزایش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha