• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99050503037
  • خبرنگار : 50308

برگزاری آزمون‌های ورودی دانشگاه‌های اندونزی در روزهای کرونایی

برگزاری آزمون‌های ورودی دانشگاه‌های اندونزی در روزهای کرونایی

ایسنا/خراسان رضوی گذراندن امتحان مبتنی بر رایانه (UTBK) یکی از سه روشی است که فارغ‌التحصیلان دبیرستان می‌توانند یکی از جایگاه‌های محدود ارائه‌شده در دانشگاه‌های دولتی اندونزی را کسب کنند.

به گزارش جاکارتا پست، اندونزی سعی می‌کند تا سطح مشارکت دانشگاه خود را از میزان حدود 30 درصد فعلی افزایش دهد. امتحانات در دو قسمت، از پنجم تا 14 جولای و از 20 تا 29 جولای در 74 مرکز آزمون در شهرهای سراسر این کشور، ازجمله شهر  سورابایا، مرکز کووید-19در شرق جاوا و جاکارتا، برگزار می‌شوند. کلاس‌های دانشگاه‌ها و مدارس به‌عنوان مکان آزمون مورداستفاده قرار می‌گیرند.

سازمان امتحانات ورودی دانشگاه (LTMPT) دمای بدن داواطلبان در محل آزمون را بررسی می‌کند و به متخصصان توصیه می‌کند از ماسک، شیلد صورت و دستکش استفاده کنند. همچنین تعداد شرکت‌کنندگان در هر کلاس و تعداد جلسات را از چهار جلسه در روز  فقط به دو جلسه کاهش داده است.

در حال حاضر، برخی از ادارات و دانشگاه‌های محلی قبل از برگزاری آزمون های ورودی، آزمایش سریع آنتی‌بادی را نیز انجام دهند. اما اپیدمیولوژیست ویندو پورنومو از دانشگاه آیرلانگا گفت که الزام به آزمایش، "گیج‌کننده" بود و درک "اشتباهی" از عملکرد آزمایش‌های سریع را نشان داد.

سازمان امتحانات ورودی دانشگاه در پنجم جولای، روز اول امتحانات، بخشنامه صادر کرد و اظهار کرد که نتایج آزمایش سریع ثبت‌شده، نشانه قرار گرفتن در معرض ویروس است و افراد با دمای  بالاتر از 37.5 درجه سانتی‌گراد، باید آزمایش قطعی واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR)را قبل از امتحان ورودی، انجام دهند. اگر نتیجه PCR مثبت باشد، به‌هیچ‌وجه مجاز به شرکت در آزمون نخواهند بود.

محمد نصیح، رئیس LTMPT، که رئیس دانشگاه آیرلانگا در سورابایاست گفت: افرادی که تب‌دارند یا آزمایش کووید-19 آنان ثبت‌شده است، باید "اول روی سلامتی خود تمرکز کنند". فقط پس از بهبودی می‌توانند امتحانات را اگر هنوز زمان وجود داشته باشد، به پایان برسانند.

وی به سورابایا و دانشگاه‌هالو اولئو در کندری، به‌عنوان مراکزی که لازمه شرکت در آزمون را نتایج آزمایش سریع "غیر واکنشی" یا آزمایش‌های PCR  منفی اعلام کردند نیز اشاره کرد.

دانشگاه‌های دیگر، مانند دانشگاه سویدیرمن و دانشگاه سبالاس مرات (UNS) در مرکز جاوا، استان دیگری که به دلیل شیوع بیماری به‌سختی آسیب‌دیده است، یک الزام مشابه را فقط برای آزمون دهندگانی که از مناطق دیگر حضور دارند را وضع کرده است.

سورابایا، دومین شهر بزرگ اندونزی است که نیمی از موارد کووید-19 و مرگ‌ومیر را به خود اختصاص داده است، به دلیل اعلام نیاز جدید، تنها سه روز قبل از شروع قسمت اول امتحانات و ایجاد ازدحام آزمون دهندگان برای تسهیلات آزمایش در این شهر، با انتقاد روبه‌رو شده است.

درخواستی مبنی بر اینکه سورابایا به انجام آزمایش‌های سریع و رایگان برای آزمون دهندگان UTBK  فراخوانده شده، در رسانه‌های جمعی مبنی بر اینکه "قیمت‌های آزمایش‌های سریع  بسیار گران است" و "تصمیم صادرشده آن‌قدر ناگهانی است که باعث گیج شدن آزمون دهندگانی شده است که برای اولین قسمت آزمون UBTK  برنامه‌ریزی کرده بودند" پخش شد. حداقل 3927 نفر از روز سه‌شنبه این درخواست را امضاء کرده بودند.

یک شرکت‌کننده 18 ساله در آزمون UTBK می‌گوید که این تصمیم خیلی ناگهانی است. من امیدوار بودم که آنان آزمایش‌های رایگان ارائه دهند. مبلغ 20هزار روپیه (13.9 دلار آمریکا) برای آزمایش سریع آنتی‌بادی پرداخت کردم که در حال حاضر از قیمت معمولی 400هزار روپیه برای متقاضیان آزمون UTBK تخفیف داده‌شده است. قیمت‌ها متفاوت است، بعضی مکان‌ها بیش از 300هزار روپیه مطالبه می‌کنند. "

دولت سورابایا گفت: آزمایش‌های رایگان و سریع در مراکز بهداشت برای آزمون دهندگان خانواده‌های کم‌درآمد  ارائه خواهد شد، درحالی‌که برخی دانشگاه‌ها این آزمایش‌ها را با برخی از کیت‌های آزمایش از طرف اداره جاوا شرقی ارائه می‌دهند.

اندونزی که یکی از کمترین میزان آزمایش در جهان را دارد، در حال حاضر اولویت آزمایش‌های PCR  رایگان خود را برای افراد دارای علائم یا افرادی که با موارد تاییدشده در تماس بوده‌اند، در اولویت قرار داده است. اما حتی در حال حاضر، برخی افراد باید یک هفته یا بیشتر منتظر نتایج آزمایش خود باشند، زیرا آزمایشگاه‌ها به‌طور مساوی در کلیه مجمع‌الجزایر وجود ندارند.

افرادی که به دنبال انجام آزمایش ترشحات (حلق یا بینی ) هستند، با قیمت‌هایی روبرو هستند که به میلیون‌ها روپیه می‌رسد.

مدیرکل  وزارت بهداشت و درمان، بامبانگ ویبوو در ماه ژوئن در گزارشی به نمایندگان مجلس گفت: آزمایش‌های PCR درواقع "بسیار گران‌قیمت" بوده و ممکن است تسهیلات دولتی حداکثر 1.2 میلیون روپیه برای آزمایش PCR هزینه کند و قیمت‌های مطالبه شده توسط بخش‌های خصوصی می‌تواند بالاتر باشد.

آزمایش‌های سریع آنتی‌بادی در مقایسه با آزمایش PCR ارزان‌تر است، همچنین نتایج سریع‌تری حاصل می‌شود، اما کارشناسان هشدار داده‌اند که چنین آزمایش‌هایی نتایج غیرقابل انعطاف دارند و بنابراین، نباید برای تشخیص استفاده شوند.

 ویندو پورنومو اظهار کرد: این آزمایش‌ها می‌تواند برای مراقبت از کووید-19 و غربالگری گروهی مورداستفاده قرار گیرند، اما نه برای خاتمه دادن زنجیره‌های انتقال، چه رسد به تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا افراد متقاضی آزمون می‌توانند در امتحانات شرکت کنند یا خیر.

وی در ادامه افزود:"آزمایش‌های سریع را فقط یک‌بار نمی‌توان انجام داد. نمی‌توان فرض کرد که نتایج غیر واکنشی بدان معنی است که فرد عاری از ویروس است و قادر به انتقال ویروس نیست؛ ممکن است این بیماری را داشته باشد اما آنتی‌بادی‌های آن‌ها هنوز شکل نگرفته است. افراد با نتایج انفعالی شاید درواقع یک عفونت فعال نداشته باشند، اما هنوز هم باید در خانه، قرنطینه شوند و دوباره برنامه‌ریزی کنند. "

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha