• دوشنبه / ۹ تیر ۱۳۹۹ / ۰۴:۲۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99040906343
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل محیط زیست مازندران خبر داد

مشکل مدیریت پسماند عفونی مطب‌های خصوصی در مازندران

مشکل مدیریت پسماند عفونی مطب‌های خصوصی در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل محیط زیست مازندران از مشکلات مدیریت پسماند عفونی در مطب‌های خصوصی، کلینیک‌ها و مراکز تشخیصی در این استان خبر داد.

حسینعلی ابراهیمی کارنامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه پسماندهای عفونی در بیمارستان‌های مازندران بی‌خطرسازی می‌شود و مشکل جدی در این خصوص وجود ندارد، اظهار کرد: مهم‌ترین مشکل مدیریت پسماند در مازندران، به پسماندهای خانگی بر می‌گردد.

وی با بیان اینکه در حالت عادی مدیریت پسماند در مازندران با مشکل مواجه است چه برسد به شرایط بحرانی مانند شیوع ویروس کرونا، تصریح کرد: مطب‌ها، کلینیک‌ها و مراکز تشخیصی در مدیریت پسماند عفونی با مشکل رو به رو هستند و تنها بیمارستان‌ها در امحای این پسماندها، به خوبی عمل می‌کنند.

مدیرکل محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه ضدعفونی در مقصد یکی از کارهای مهمی است که باید در تمامی شهرها در ایام کرونا، انجام شود، خاطرنشان کرد: در زمان شیوع کرونا، مردم باید توجه کنند که وسایل بهداشتی استفاده شده را در سطل زباله مناسب قرار دهند.

ابراهیمی با بیان اینکه در مازندران، زباله مشکل بزرگ و اساسی محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته مهمی که باید به آن توجه شود، اصلاح رفتار مردم با محیط زیست است.

لزوم اجرایی شدن طرح جایگزین معیشتی به جای صید پرنده در فریدونکنار

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که طرح جایگزین اشتغال‌زا به جای صید پرنده در فریدونکنار به کجا رسید، با اشاره به اینکه شکارچیان و صیادانی که به صورت غیرمجاز به صید شکار اقدام می‌کنند، در نگاه نخست، به افراد بومی آن محل آسیب می‌زنند اما این افراد نسبت به این امر ناآگاه هستند، گفت: دلیل اصلی حمله حیوانات به دام‌ها و حضورشان در برخی شهرها، کمبود غذا است، اما زمانی که غذای این حیوانات، به وسیله انسان‌ها شکار شود، پلنگ و سایر حیوانات شکارچی، باید برای تامین احتاج خود، به شهرها بیایند.

مدیرکل محیط زیست مازندران در ادامه به دایر بودن برخی بازارهای فروش پرنده در این استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در زمینه مقابله با شکار پرنده، گام‌های مناسبی برداشته شد و مردم با مسئولان در حراست از محیط زیست همراهی کردند، به عنوان مثال، در فریدونکنار، همراهی مردم و مسئولان را با سال‌های قبل از آن نمی‌توانید مقایسه کنید.

ابراهیمی با بیان اینکه زمانی که ارکان دولت در مازندران و فریدونکنار با یکدیگر همکلام شدند و مردم نیز کمک کردند، اتفاق‌های خوبی شکل گرفت، تصریح کرد: برخی از مسئولان که در گذشته جایگاهی داشتند، عوام‌فریبی می‌کردند، در حالیکه باید مردم را آگاه کرد که راه‌های جایگزینی هست که ضمن حفظ این منابع، درآمد و اشتغالزایی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید طرح‌های جایگزین معیشتی تعریف شده را اجرایی کنیم و در این مسیر منتظر رفع مشکلات اداری آن هستیم، گفت: به دنبال آن هستیم تا مردم فریدونکنار از طرح جایگزین شکار پرنده در این شهرستان درآمدزایی کنند.

مدیرکل محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه برخی صید پرنده را با اشتغال تمام مردم فریدونکنار گره می‌زنند، اظهار کرد: این نوع نگاه به فریدونکناری‌ها، ستم به آنها است چرا که مردم این شهرستان پرتلاش و دلسوز محیط زیست هستند و حق نداریم شکار عده‌ای را به حساب مردم فریدونکنار بنویسیم، این در حالی است که شکار غیرمجاز در محمودآباد و بابلسر نیز دیده می‌شود.

ابراهیمی افزود: کشتار جمعی پرندگان از سوی هیچکس حتی مسئولی که به ظاهر و به بهانه منافع جمعی از این اقدام حمایت می‌کرد نیز مذموم واقع شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha