• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۹:۴۵
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 99031207532
  • خبرنگار : 71021

ممنوعیت ورود به سوباتان لغو شد

ممنوعیت ورود به سوباتان لغو شد

ممنوعیت ورود به منطقه «سوباتان» با مصوبه شورای تامین شهرستان تالش رفع شد.

به گزارش ایسنا، سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان همزمان با فرا رسیدن تعطیلات نیمه خردادماه و آغاز سفرهای توریستی به مناطق کوهستانی تالش و منطقه سوباتان، در نامه‌ای به تاریخ ۱۲ خردادماه با استناد به تصمیم مسؤولان شهرستان تالش، از انسداد راه‌های دسترسی به منطقه سوباتان و ممنوعیت اجرای تورهای گردشگری در این منطقه، به بهانه ایام ارتحال امام خمینی (ره) اطلاع داده بود که پس از پیگیری‌ها، این دستور با مصوبه شورای تامین شهرستان تالش، ملغی شد.

منطقه توریستی سوباتان که هر سال در نیمه خردادماه با گردشگران انبوه روبرو می‌شود، در ارتفاعات تالش از استان گیلان واقع شده که سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تالش در نامه‌ای به تاریخ ۱۲ خردادماه، به اطلاع خانه‌مسافرها، آژانس‌های مسافرتی و راهنماهای تور رسانده بود: «ممانعت از ورود گردشگران و تورها به این منطقه به انگیزه پیش‌گیری از هر گونه اعمال هنجارشکن افراد غیربومی است که به صورت تورهای گردشگری و غیره ۱۴ و ۱۵ خردادماه هر سال در منطقه ییلاقی سوباتان حضور می‌یابند. »

اما حمیدرضا آذرپور - معاون گردشگری استان گیلان - به ایسنا اطلاع داد که این دستور با مصوبه شورای تامین شهرستان تالش ملغی شد و ممنوعیتی برای سفر به منطقه ییلاقی سوباتان وجود ندارد.

او همچنین از مسافران درخواست کرد علاوه‌بر احترام به اعتقادات مردم محلی این منطقه، پروتکل‌های بهداشتی را به ویژه در محیط‌های بسته رعایت کنند.

وی درباره اعمال محدودیت برای سفر به دیگر نقاط استان گیلان در شرایط کرونا، اظهار کرد: به عنوان متولی گردشگری نمی‌توانیم محدودیتی را اعمال کنیم، ما وظیفه اطلاع‌رسانی داریم که در چند مبدأ ورودی به استان گیلان؛ از سمت قزوین به رشت، از سمت مازندران به چابکسر و از سمت آستارا، مراکز اطلاع‌رسانی مستقر شده‌اند و اطلاعات مورد نیاز مسافران را در اختیارشان قرار می‌دهند.

او با اشاره به این‌که استان گیلان به لحاظ شیوع کرونا وضعیت زرد و رو به بهبودی دارد، اظهار کرد: خوشبختانه بیشتر اماکن توریستی این استان روباز هستند، مثل قلعه‌رودخان، روستای ماسوله، اکوموزه روستایی، تالاب انزلی که احتمال بروز اتفاقات ناگوار را کمتر می‌کند.

معاون گردشگری استان گیلان افزود: اکیپ‌های نظارتی استان گیلان از پیش از پایان ماه رمضان، روزانه سرکشی‌هایی را در محورها و تاسیسات گردشگری استان دارند و ملزم به ارتباط با کارشناسان بهداشت در استان شده‌اند تا پروتکل‌ها با نظر آن‌ها اجرا شود. همچنین درخواست کرده‌ایم مدیران تاسیسات گردشگری استان تحت آموزش کارشناسان اداره بهداشت قرار گیرند تا در ارتباط با موضوع ویروس کرونا، بروز و آگاه باشند.

آذرپور بیان کرد: تمام تلاش ما است که مسافران استان گیلان سفری سلامت داشته باشند و آسیبی هم متوجه شهروندان استان نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۵ ۲۲:۰۵

کاملا اشتباهه. شورای تامین تالش ممنوعیت ورود مسافران را تصویب کرد و میراث فرهنگی مجری دستور بود. استاندار گیلان این مصوبه شورای تامین را لغو کرد ولی نظارتها بیشتر شد. اصل ماجرا هم به کرونا ارتباطی ندارد. موضوع هنجارشکنی گسترده گردشگران در تالش و شکایت مردم هست. لطفا سانسور نکنید/ طاها عبدالهی خبرنگار