• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۷:۳۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99022417910
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

آب ژاول موردنیاز برای ضدعفونی در اختیار مدارس قرار می‌گیرد

آب ژاول موردنیاز برای ضدعفونی در اختیار مدارس قرار می‌گیرد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری مدارس با بیان اینکه باید یک برنامه مدون برای ضدعفونی و گندزدایی سطوح در مدارس داشته باشند، گفت: آب ژاول موردنیاز برای ضدعفونی به میزان لازم در اختیار مدارس قرار می‌گیرد.

سید راشد جزایری ۲۴ اردیبهشت‌ماه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه در بحث بازگشایی مدارس پروتکل‌های بهداشتی باید با حساسیت بالایی دنبال شود، اظهار کرد: کمیته کارشناسی به همین منظور تشکیل و آموزش‌های لازم را به متولیان امر داده می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مدارس باید یک برنامه مدون برای ضدعفونی و گندزدایی سطوح در مدارس داشته باشند، افزود: آب ژاول موردنیاز برای ضدعفونی به میزان لازم در اختیار مدارس قرار می‌گیرد، مدارس برای تهیه آب ژاول به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

وی با تأکید بر رعایت فاصله اجتماعی در مدارس، عنوان کرد: مدارس محلول ضدعفونی دست، سطوح و صابون مایع را برای استفاده دانش‌آموزان تهیه کنند، همچنین غربالگری دانش‌آموزان و معلمان از طریق سامانه سیب انجام شود و امکان تب‌سنجی در مدارس وجود ندارد.

جزایری تأکید کرد: بوفه‌های مدارس به هیچ عنوان بازگشایی نمی‌شوند، همچنین از سرو موادغذایی و دست به دست شدن خوراکی توسط دانش‌آموزان در مدارس جدا خودداری شود.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه باید از ورود معلمان و دانش‌آموزان مشکوک به کرونا در مدارس ممانعت شود، توضیح داد: اگر دانش‌آموزی به کرونا مبتلا شود باید افرادی که با او ارتباط داشته‌اند به سرعت قرنطینه شوند، ناقلین بدون علامت از مهم‌ترین دغدغه‌های ما در این ایام است.

پروتکل‌های بهداشتی در مدارس با حساسیت ویژه‌ای دنبال شود

در ادامه جلسه خدایار قاسم‌پور معاون تربیت‌بدنی اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه با تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها شیوع کرونا ویروس حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا کرد، اظهار کرد: متأُسفانه دانش‌آموزان فاصله‌گذران خوبی نیستند و می‌توانند به راحتی این ویروس را منتقل کنند، بنابراین باید پروتکل‌های بهداشتی در مدارس با حساسیت ویژه‌ای دنبال شود.

وی ادامه داد: چک لیست مربوط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس باید با همکاری مرکز بهداشت مورد پایش و نظارت قرار بگیرد، برای ضدعفونی مدارس در ۲ مرحله حدود ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرد.

قاسم‌پور با بیان اینکه تجمع والدین در مدارس نگران‌کننده است، خاطرنشان کرد: آموزش غیرحضوری دانش‌آموزان تا پایان اردیبهشت ادامه دارد، همچنین بحث رفت و آمد دانش‌آموزان به والدین واگذار شده است.

گروه‌های جهادی در ضدعفونی مدارس کمک کنند

همچمین فرحناز قائدامینی مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در ادامه جسله با بیان اینکه برای ضدعفونی مدارس در ۲ روز آینده نیازمند همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی هستیم، اظهار کرد: گروه‌های جهادی در ضدعفونی مدارس کمک کنند.

وی با بیان اینکه بازگشایی مدارس شبانه‌روزی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، خاطرنشان کرد: بحث رفت‌وآمد دانش‌آموزان این مدارس برای حضور در امتحانات نهایی پایه دوازدهم یکی از مشکلات است که باید برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.

قائدامینی تأکید کرد: رفع اشکال دروس طبق برنامه کلاسی انجام می‌شود و هزینه رفت و آمد دانش‌اموزان مدارس شبانه‌روزی برای حضور در مدارس توسط مدرسه پرداخت می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ۳ برنامه آموزشی ۲۰ دقیقه‌ای برای دانش‌آموزان پایه دوازدهم برای حل نمونه سوالات امتحانی از طریق رسانه ملی اجرا می‌شود.

امتحانات نهایی از ۱۷ خرداد تا ۱۵ تیرماه برگزار می‌شود

در ادامه جلسه مهدی صادقیان رئیس اداره امتحانات چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۸ هزار و ۹۸۴ دانش‌آموز در امتحانات نهایی سال‌جاری شرکت می‌کنند، اظهار کرد: امتحانات نهایی در ۸۴ حوزه امتحانی در مناطق ۱۷‌گانه برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: اوراق امتحانی پس از جمع‌آوری در ۵ حوزه تصحیح امتحان نهایی تصحیح می‌شود، نیاز است اتاقی برای پرتودهی و ضدعفونی اوراق در نظر گرفته شود.

صادقیان تأکید کرد: امتحانات نهایی در سالن‌های ورزشی بزرگ برگزار می‌شود و باید فاصله ۱.۵ تا ۲ متر در بین دانش‌آموزان رعایت شود، امتحانات نهایی از ۱۷ خرداد تا ۱۵ تیرماه برگزار می‌شود.

دانش‌آموزان در مسیر مدرسه تا خانه در معرض خطر ابتلا به کرونا ویروس قرار می‌گیرند

در پایان جلسه عبدالعلی ارژنگ فرماندار شهرکرد با اشاره به نگرانی والدین در خصوص بازگشایی مدارس، اظهار کرد: باتوجه به آموزش‌های از راه دور، بسیاری از دانش‌آموزانی که به این آموزش‌ها دسترسی داشتند نیاز چندانی به رفع اشکال ندارند، اما دانش‌آموزانی که در برخی مناطق به علت نبود زیرساخت‌های آموزشی تا حدودی از آموزش محروم بودند نیاز به آموزش دارند.

وی ادامه داد: امکان تجمع دانش‌آموزان در مدارس مناطقی که دانش‌آموزان در دسترسی به آموزش مجازی با مشکل مواجه بودند وجود دارد، بنابراین باید برای این مسئله تدبیری اندیشیده شود.

ارژنگ با اشاره به بحث رفت و آمد دانش‌آموزان در مسیر خانه تا مدرسه، عنوان کرد: ۹۷ هزار دانش‌آموز در شهرستان شهرکرد وجود دارد که ممکن است دانش‌آموزان در این مسیر در معرض خطر ابتلا به کرونا ویروس قرار بگیرند.

فرماندار شهرستان شهرکرد با بیان اینکه در برخی از مدارس حدود ۴۰ یا ۵۰ معلم و کادر آموزشی وجود دارد، افزود: باتوجه به الزام حضور معلمان و کادر آموزشی در مدارس این مسئله نیز می‌تواند خطرآفرین باشد.

وی در پایان گفت: باتوجه به اینکه برگزاری آزمون به صورت حضوری یا غیرحضوری در مدارس به عهده شورای مدارس واگذار شده است، این مسئله می‌تواند باعث تشتت تصمیات شود، نیاز است برای تمامی مدارس یک تصمیم واحد گرفته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha