• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99021510382
  • خبرنگار : 50295

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان:

عملکردمان در برابر کرونا، صبورانه و عاقلانه باشد

عملکردمان در برابر کرونا، صبورانه و عاقلانه باشد

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: بیماری کووید - ۱۹ باعث تغییر سبک زندگی ایرانیان و افزایش محبت‌ها شد؛ هر چند خسارات فراوانی نیز به بار آورد که قابل کتمان نیست.

آیت‌الله علی خاتمی شب گذشته (۱۴ اردیبهشت) در بزرگداشت یاد و خاطره شهدای سلامت، جان‌باختگان کروناویروس و نیز درگذشتگان در این ایام، در ابتدای مراسم با اشاره به مقام و منزلت حضرت خدیجه (س) و تسلیت فرارسیدن ایام وفات ایشان، اظهار کرد: دو ماه از شیوع ویروس کرونا گذشته و به اندازه کافی در رسانه‌های شنیداری، دیداری و گفتاری در ارتباط با این ویروس مطالب مفصل علمی و تحقیقاتی بیان شده ‌است و همه با شرایط زندگی و محدودیت‌هایی که مطرح شده، آشنا هستند.

وی گفت: این ویروس منحصر به زنجان و ایران نیست و همه کشورها با این مسئله درگیر هستند. این یک واقعیت است که دغدغه امروز در هر گوشه‌ای از جهان وجود دارد و اینکه کسی ادعا کند که در دنیا نقطه‌ای را بیابیم که در آن بیماری و مشکلی نباشد، نیست.

خاتمی تصریح کرد: وجود ارتباطات، دنیا را در برهه کنونی به دهکده‌ای کوچک تبدیل کرده و وجود همین ارتباطات باعث شده است تا از شرایط دنیا با خبر باشیم. هر چند آن‌هایی که در خصوص خیلی از مسائل ادعای زیادی داشتند، امروز همگان به وضعیتی که دچار شده‌اند، واقف‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان تصریح کرد: برای حل این مشکل نیز دو راه وجود دارد که قرآن به آن اشاره کرده است؛ یکی اینکه به بی‌تابی و زاری کردن بپردازیم که نتیجه‌ای جز ناامیدی و افزایش استرس نخواهد داشت و دومین راه این است که با مقاومت، ایستادگی و صبر به موضوع پرداخته و به فکر چاره باشیم، حتی اگر به فکر چاره نیز نتوانستیم باشیم، کاری انجام دهیم که آسیب‌ها را کاهش دهیم.

خاتمی ادامه داد: این یک مصیبت است؛ چرا که بر اقتصاد و روابط اجتماعی آسیب وارد کرده و افراد زیادی دچار خسران شده‌اند که اگر در برابر آن کوتاه بیاییم نه تنها مشکل حل نخواهد شد، بلکه خودمان نیز آسیب خواهیم دید ولی دومین راه این است که صبوری کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان خاطرنشان کرد: در این مدت سبک زندگی متفاوت ولی محبت‌ها بیشتر و انسجام ایجاد شده‌ است. از طرفی شاهد آن هستیم که گروه‌های مختلف مردم در مساجد، گروه‌های جهادی، پایگاه‌های مقاومت و انجمن‌های خیریه برای کمک مومنانه و همدلی با نیازمندان دست به دست هم داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha