• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99020402880
  • خبرنگار : 50259

معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزارت کشور:

کارخانه بازیافت گلپایگان نیازمند ۸ میلیارد تومان اعتبار است

کارخانه بازیافت گلپایگان نیازمند ۸ میلیارد تومان اعتبار است

ایسنا/اصفهان معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزارت کشور با بیان اینکه برای تکمیل کارخانه بازیافت گلپایگان به ۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، گفت: طی هفته آینده در راستای قولی که در خصوص کمک یک میلیارد تومانی به کارخانه بازیافت داده بودم، ۵۰۰ میلیون تومان برای اجرای این پروژه واریز می شود.

مهدی جمالی نژاد در حاشیه افتتاح پارک بانوان شهر گلپایگان، کلنگ زنی پارکینگ طبقاتی و بازدید از کارخانه نیمه ساخته بازیافت، اظهار کرد: پروژه‌های مهمی در شهر گلپایگان کلنگ زنی شد و یا مورد بهره‌برداری قرار گرفت که نقطه عطفی است، همچنین اگر گلپایگان بخواهد جهشی در حوزه توسعه شهری داشته باشد، پروژه های مشارکتی می تواند این تحول را ایجاد کند.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های شهر گلپایگان راه‌اندازی کارخانه بازیافت زباله است، گفت: طی بازدیدی که انجام شد یکسری نواقص دیدیم، البته سازمان شهرداری ها و دهیاری ها از ردیف های مرتبط در کوتاه مدت کمک می کند تا در آینده ای نزدیک این پروژه  افتتاح شود.

جمالی نژاد افزود: طی هفته آینده در راستای قولی که در خصوص کمک یک میلیارد تومانی به کارخانه بازیافت داده بودم، ۵۰۰ میلیون تومان برای اجرای این پروژه واریز می شود.

وی یادآور شد: برای تکمیل این کارخانه به ۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و تلاشم این است که از هر ردیف اعتباری که می شود به این پروژه کمک کرد.

معاون عمرانی وزارت کشور گفت: باغ بانوان های زیادی را در سطح کشور دیدم، اما باغ بانوان گلپایگان فوق العاده زیباست و مهندسی ارزشمندی دارد که بانوان می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. تلاشمان بر این است که استانداری اصفهان و سازمان شهرداری ها اگر محدودیت و تنگناهایی برای پروژه هایی که کلنگ زنی شده وجود دارد برطرف کنند.

جمالی نژاد با اشاره به قول مساعد برای خرید ادوات و تجهیزات شهرداری‌های سه شهر گلپایگان، گوگد و گلشهر، افزود: سال ۹۸ با تصویب تبصره ۲ ماده ۳۲، اعتباراتی به شهرداری‌های استان و شهرستان ها پرداخت شد، در حالی که سال ۹۷ نتوانستیم هیچ کمکی به شهرداری های کشور کنیم. همچنین ماهیانه از ردیف عوارض سوخت علاوه بر کمک مالی به شهرداری‌ها، ماشین آلات و تجهیزات نیز تحویل شهرداری‌ها شده است، البته به دلیل اینکه جمعیت گلپایگان بیش از ۵۰ هزار نفر است باید از ردیف های دیگر به آن کمک شود که تلاش می کنیم امسال این کمک ها را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه سال ۹۸ انواع بحران را در کشور تجربه کردیم، خاطرنشان کرد: فروردین ماه سال گذشته ۲۵ استان کشور همزمان درگیر سیل شد که در دو قرن اخیر این اتفاق بی‌سابقه بوده است، در طول سال هجوم ملخ‌ها، آتش سوزی های مهیب، کرونا و ...را شاهد بودیم و می توان گفت در سال گذشته با ۱۲ بحران مختلف مواجه بودیم.

معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزارت کشور تصریح کرد: بحران کرونا نه تنها اصناف، بلکه شهرداری‌ها را درگیر کرده است، با وجود اینکه سایه سنگین بحران کرونا بر شهرداری به دلیل نداشتن درآمد ثابت و تلاش برای کسب درآمدزایی وجود داشت، اما در رفع بحران همواره سهیم بودند.

جمالی نژاد  اضافه کرد: با وجود شرایط سخت اقتصادی و کاهش قیمت نفت، شهرداری گلپایگان با تمام جرأت و جسارت ۵۰ میلیارد تومان پروژه برای شهری که سال گذشته بودجه ۴۰ میلیارد تومانی داشته اجرا می کند که کار کمی نیست و نشان دهنده همت و همدلی اعضای شورای شهر، شهرداری و مردم است.

وی یادآورشد: پروژه‌های مشارکتی همواره محرک توسعه شهرها و کمک کننده به توسعه جهشی شهرها هستند، اگر کلان شهرها فاصله زیادی با شهرهای کوچک دارند، نتیجه اجرای پروژه‌های مشارکتی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha