به گزارش ایسنا، حجتالاسلام «مجتبی کلباسی» رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم و داور بخش قرآن و عترت رویداد ملی فهما در گفتوگو با خبرنگار ستاد ارتباطات رسانهای فهما اظهارکرد: قرآن کریم در آیهای میفرماید: « سَارِعُوا إِلَی مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّکُمْ» و در آیه دیگری میفرماید: «سَابِقُوا إِلی مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّکُمْ » یعنی قرآن هم لفظ «سارعوا» را در رابطه با تلاش و فعالیت به کار برده و هم لفظ «سابقوا» را . به عبارت دیگر می فرماید در رسیدن به مغفرت الهی هم شتاب بگیرید و هم تلاش کنید که در فرآیند این رقابت بر یکدیگر پیشی بگیرید.
وی افزود: داوریهای ما در بخش قران و عترت رویداد ملی فهما هم در این جهت است که یک رقابت سالم و صحیح در میان کانونهای فرهنگی هنری مساجد ایجاد شود و قرآن و تفسیر در جایگاه و رتبه مناسب خود در میان فعالیتهای کانون ها قرار بگیرند.
رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم تصریح کرد: امیدوارم خداوند توفیق دهد تا این روحیه سبقت و پیشی گرفتن در امور خیر به ویژه در قرآن و تفسیر در کانونهای فرهنگی هنری مساجد نهادینه شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زیرساختهای موجود و عادلانه بودن داوریها گفت: فعالیتها باید متناسب با امکانات کانونها و فضای موجود آنها سنجیده شود. طبعاً سطح فعالیت در یک روستای دور افتاده با سطح فعالیت در تهران یکسان نیست و داوران محترم باید این مهم را مدنظر قرار دهند هر نهاد و کانونی که امکانات بیشتری دارد مسلماً توقع بیشتری نیز در رابطه با سطح فعالیتها از آن وجود دارد و کانونی که امکانات کمتری دارد میبایست تلاش بیشتری برای رسیدن به حد نصاب لازم از خود نشان دهد.
داور بخش قرآن و عترت رویداد ملی فهما در ادامه با اشاره به وجود فعالیتهای ویژه و خاص در عرصه قرآن و عترت در میان کانونهای فرهنگی هنری مساجد گفت: در میان فعالیتها و اقدامات انجام شده که در این رویداد ارائه شده، مواردی وجود دارد که به واقع چشمگیر و قابل تقدیر است. برخی روستاها در عین دوری از امکانات و عدم دسترسیهای لازم توانستهاند فعالیت خوبی در این عرصه داشته باشند.
حجت الاسلام کلباسی تصریح کرد: تصریح کرد: اگر این فعالیتها در مراکز استان و یا حتی در شهرستانها انجام میشد شاید خیلی جای شگفتی نداشت اما این که در یک روستای دورافتاده فعالیتهای شاخصی انجام میشود و تمهیدات و امکانات لازم برای برنامهها فراهم می شود انصافاً توجه انسان را جذب میکند.
رئیس مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم در بخشی از سخنان خود در رابطه با دستاوردهای رویداد ملی فهما خاطرنشان کرد: شکی نیست که شما در هر رویدادی که بخواهید رشد و تعالی داشته باشید لازمه آن رقابت است. زندگی نیز یک صحنه رقابت است و خداوند این صحنه را ایجاد کرده است. فراهم کردن چنین بستری البته در چارچوب معیارهای واقعی میتواند در رشد کانونها بسیار موثر باشد و امیدواریم که این روحیه رقابت و حرکت در مسیر فعالیتهای قرآن و عترت بیش از این اوج بگیرد.
وی در ادامه گفت: این تمهیدات هم الگوهای را کانونهای فرهنگی هنری در سراسر کشور معرفی میکند و هم با توجه به شبکههای ایجاد شده کانونها میتوانند با فعالیت هم آشنا شده و با کار مناسب ای که روی این بستر صورت میگیرد شاهد پیشرفت فعالیتها به خصوص در عرصه قرآن و عترت باشیم.
انتهای پیام
نظرات