• سه‌شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98073022219
  • منبع : نمایندگی زنجان

مدیرکل امور اجتماعی استانداری زنجان عنوان کرد:

کمبود اعتبار مانعی برای اجرای طرح ارزیابی حقوق شهروندی

کمبود اعتبار مانعی برای اجرای طرح ارزیابی حقوق شهروندی

ایسنا/زنجان مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: کمبود اعتبار مانعی بزرگ در مسیر اجرای طرح ارزیابی عفاف و حجاب و حقوق شهروندی دستگاه‌های اجرایی است.

به گزارش ایسنا، مسیح‌الله سلطانی ظهر امروز در جلسه کارگروه اجتماعی، بانوان و سلامت خانواده با ارائه گزارشی از برنامه ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در حوزه عفاف و حجاب اظهار کرد: پایش و بررسی وضعیت عفاف و حجاب، آموزش و اقناع‌سازی، ارائه خدمت مشاوره‌ای و مواردی از این دست در ارزیابی‌ دستگاه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در مرکز استان ۵۳ دستگاه و در ۸ شهرستان نیز ۲۸۰ اداره ارزیابی شده است، ابراز کرد: این کار ۵۵۲۰ نفرساعت زمان برده است. همچنین ۹ برنامه در حوزه حقوق شهروندی بررسی شده که در مجموع ۲۸ شاخص در این زمینه مورد توجه است.

این مسئول با بیان اینکه در حوزه عفاف و حجاب ۱۰ برنامه مورد بررسی قرار می‌گیرد، افزود: در مجموع ۳۰ شاخص در این‌خصوص  ارزیابی شد. در زمینه پیشگیری از تضییع حقوق شهروندی عملکرد دستگاه‌ها ضعیف‌تر بوده است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان یادآور شد: در این ارزیابی‌ها اقتصاد و دارایی، تامین‌اجتماعی و دانشگاه زنجان دستگاه‌های برتر در حوزه حقوق شهروندی شناخته شدند و در حوزه عفاف و حجاب نیز کمیته امداد امام خمینی (ره)، صدا و سیما و جهادکشاورزی برتر شده‌اند.

این مسئول، مستندسازی را یکی از ضعف‌های ادارات برشمرد و گفت: کمبود اعتبار به عنوان مانعی بزرگ در مسیر اجرای طرح ارزیابی عفاف و حجاب و حقوق شهروندی دستگاه‌های اجرایی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: نابرابری در بهره‌مندی از خدمات شهری، عدم دسترسی همگانی به اطلاعات مربوط به خدمات دستگاه‌ها، ناکافی بودن نظارت بر فعالیت اصناف، نهادینه نبودن استفاده از خدمات الکترونیکی، عدم احصای راهبردهای همسو با مفاد منشور حقوق شهروندی از نواقص مشخص شده در ارزیابی‌های حوزه حقوق شهروندی بوده است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه، اظهار کرد: سلامت حق همگانی است و تحقق رویکرد سلامت همه‌جانبه و انسان سالم در همه قوانین و سیاست‌های اجرایی و مقررات باید مورد توجه باشد.

پرویز قزلباش به نقش‌آفرینی اقشار مختلف جامعه، نهادهای دولتی و غیردولتی در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد و گفت: دانشگاه تنها قادر به پوشش ۲۰ یا ۲۵ درصد از این حوزه است و باید دیگر نهادها همکاری اثربخش داشته باشند.

این مسئول با اشاره به اجرای دور جدید طرح مجامع سلامت در استان، ابراز کرد: این طرح امسال با شعار تفریح سالم و بانشاط، سلامت روان، سلامت اجتماعی در شش ماهه دوم برگزار می‌شود. همچنین بودجه پیشنهادی برای اجرای مجامع سلامت استان ۱۰۰ میلیون تومان و برای کل شهرستان‌ها ۱۲۰ میلیون تومان و در مجموع ۲۲۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha