• چهارشنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98071713301
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون منابع انسانی استانداری اصفهان:

بزرگترین سرمایه کشور مشارکت مردم در امور است

بزرگترین سرمایه کشور مشارکت مردم در امور است

ایسنا/اصفهان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان گفت: بزرگترین سرمایه کشور مشارکت و همیاری مردم است که در صحنه‌های مختلف بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به نمایش درآمده است.

به گزارش ایسنا، ایوب درویشی، در بازدید از طرح‌های دولت در بخش‌های مرکزی، برزک و قمصر کاشان اظهار کرد: مردم در برخی مناطق کشور، دیگر منتظر خدمت رسانی دولت نمی‌مانند و خود در راه توسعه و آبادانی پیش‌قدم می‌شوند.

وی تصریح کرد: مردم سخاوتمندانه در اجرای طرح‌های توسعه‌ای منطقه خود پیشگام شده و با همیاری خود طرح‌های روستایی را به سرانجام می‌رسانند و این همکاری را باید به فال نیک گرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان با اشاره به اهمیت توجه به روستاها و روستانشینان افزود: در هر روستایی که مردم در طرح‌های توسعه روستا و شهر خود مشارکت می‌کنند دولت هم باید اعتبار بیشتری را اختصاص دهد تا مردم در صحنه، حضور فعالانه‌تری داشته باشند.

درویشی گفت: امروز درآمدزایی و اشتغال‌زایی در روستاها از اهمیت بسیاری برخوردار است و دهیاری‌ها نباید خود را وابسته به اعتبار دولتی کنند و با برنامه‌ریزی در حوزه‌های مختلف مانند گردشگری برای درآمد پایدار اقدام کنند.

وی با اشاره به اهمیت نقش دهیاران در روستاها، تأکید کرد: شوراهای اسلامی و دهیاری‌ها واسط مردم و دولت هستند و باید با جلب مشارکت مردم زمینه را برای توسعه و رونق روستاها فراهم کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان کاشان نیز گفت: یکی از مهم‌ترین رویکردهای فرمانداری کاشان بر محور سیاست دولت تدبیر و امید، توسعه اشتغال روستایی و ایجاد زیرساخت‌ها در نواحی صنعتی است.

مسعود خاندایی اظهار کرد: حمایت از طرح‌های روستاهایی با مشارکت مردم، یکی از برنامه‌های فرمانداری کاشان به نمایندگی از دولت است.

وی افزود: آبرسانی به صنایع شهر برزک و تکمیل خدمات زیرساخت ناحیه صنعتی این شهر، مشکلات معادن بخش مرکزی، لزوم تأمین اعتبار لایروبی بند شیخ بهایی، پیگیری سرمازدگی محصولات قهرود، تکمیل طرح مشارکتی ذولقاوند، آب شرب جوینان و روستای قزاآن از جمله ضرورت‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان کاشان، تصریح کرد: پرداخت تسهیلات کارآفرینی در حوزه روستایی شهرستان متوقف شده و در سال جاری هیچ طرح اشتغال‌زایی در این بخش به تصویب نرسیده است، اما طرح‌هایی با حمایت دستگاه‌های اجرایی در برخی دهستان‌ها و روستاها در حال اجرا است.

خاندایی تاکید کرد: در سال گذشته، ۸۷ طرح اشتغال‌زایی با پرداخت ۱۰۷ میلیارد و ۶۹ میلیون ریال تسهیلات در مناطق روستایی شهرستان کاشان به بهره برداری رسید که زمینه اشتغال ۱۳۸ نفر فراهم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha