• شنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۷ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 97072815491
  • خبرنگار : 71604

ابداع سیستم شارژ بی‌سیم ۱۲۰ کیلوواتی برای کامیون‌های خودران

ابداع سیستم شارژ بی‌سیم ۱۲۰ کیلوواتی برای کامیون‌های خودران

پژوهشگران آمریکایی، سیستم جدیدی با قدرت ۱۲۰ کیلووات ابداع کرده‌اند که می‌تواند کامیون‌های الکتریکی را به صورت بیسیم شارژ کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌اکسپلور، پژوهشگران بخش انرژی "آزمایشگاه ملی اوک ریج"(ORNL) آمریکا، از یک سیستم شارژ بی‌سیم برای وسایل نقلیه رونمایی کرده‌اند که قدرت آن ۱۲۰ کیلووات است و می‌توان از آن برای شارژ کامیون‌های خودران استفاده کرد.

این سیستم بیسیم که می‌تواند ۱۲۰ کیلووات قدرت را با کارآیی ۹۷ درصد به وسیله نقلیه انتقال ‌دهد، در بررسی آزمایشگاهی، قدرت را از راه شکاف هوایی شش اینچی بین دو کوئل انتقال داد و یک مجموعه باتری را شارژ کرد.

"ودا گالیگکر"(Veda Galigekere)، سرپرست این پژوهش گفت: ما در این بررسی، از عناصر محدود و تحلیل‌های مداری استفاده کردیم تا روش جدیدی ابداع کنیم و از عهده حل مشکلات طراحی کوئل برآییم.

پژوهشگران برای رسیدن به ۱۲۰ کیلووات قدرت، طراحی جدیدی ارائه دادند که می‌توان از آن برای ابداع یک سیستم سبک‌وزن و فشرده استفاده کرد. این سیستم، انرژی خود را از شبکه به دست می‌آورد و آن را به جریانی با فرکانس بالا تبدیل می‌کند تا زمینه مغناطیسی لازم را برای انتقال قدرت از میان یک فضای خالی وسیع فراهم کند. انرژی پس از انتقال به کوئل دوم، به جریان مستقیم تبدیل و در باتری‌های وسیله نقلیه ذخیره می‌شود.

هدف نهایی پژوهشگران، ابداع سیستمی است که از عهده انتقال ۳۵۰ تا ۴۰۰ کیلووات قدرت برآید و زمان شارژ وسایل نقلیه را تا ۱۵ دقیقه یا کمتر کاهش دهد.

"مو خلیل"(Moe Khaleel)، مدیر بخش علوم انرژی و محیطی آزمایشگاه ملی اوک ریج گفت: این سیستم می‌تواند با افزایش دامنه و سهولت شارژ دوباره، فناوری مورد نیاز برای شارژ وسایل نقیله الکتریکی را به طور قابل‌توجهی ارتقا دهد و سیستم کارآمدی را برای موفقیت اقتصادی ملی فراهم کند.

پژوهشگران برای افزایش سطح انتقال قدرت به ۲۰۰ و نهایتا ۳۵۰ کیلووات تلاش می‌کنند تا به فناوری شارژ بی‌سیم حرکتی برسند. سیستم شارژ حرکتی، امکان شارژ خودکار وسایل نقلیه الکتریکی را در حال حرکت و با استفاده از پدهای شارژ بی‌سیم فراهم می‌کند. این سیستم‌ها می‌توانند هزینه و پیچیدگی شارژ پویا را به حداقل برسانند.

گالیگکر افزود: هدف ما، فراهم کردن امکان شارژ حرکتی وسایل نقلیه خودران در بزرگراهها است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha