• یکشنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۰:۵۱
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 96050704336
  • خبرنگار : 71568

/هویت جهادی،37 سال خودباوری و بالندگی/

طراحی ترانس فشار قوی برای کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی/تمهیداتی برای جلوگیری از فرارمغزها

طراحی ترانس فشار قوی برای کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی/تمهیداتی برای جلوگیری از فرارمغزها

سرپرست پژوهشکده برق جهاددانشگاهی با بیان اینکه طراحی و ساخت ترانس فشار قوی فرکانس بالا به منظور کاهش آلاینده‌های زیست محیطی در کارخانجات سیمان و فولاد در دستور کار قرار دارد، گفت: جذب نیروهای نخبه و جلوگیری از فرار مغزها یکی از اهداف مهم این پژوهشکده است.

مهندس علی اخوان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در این رابطه اظهار کرد: پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی با هدف انجام پژوهش‌های کاربردی به منظور رفع نیازهای فناورانه واحدهای صنعتی و پروژه‌های در دست اجرا، پا به عرصه تولید محصولات دانش‌بنیان گذاشته است.

سرپرست پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی افزود: از اهم پروژه‌های اجرا شده در سه سال گذشته می‌توان به طراحی و ساخت درایورهای الکتروموتورهای دور متغیر ولتاژ متوسط با قدرت بالا بوده است که در حال حاضر درایور  6.6 v/2 MW به سفارش خطوط لوله و مخابرات شرکت نفت ساخته شده و در ایستگاه پمپاژی نصب شده است.

اخوان ادامه داد: از پروژه‌های در دست اجرای این پژوهشکده می‌توان به طراحی و ساخت ترانس فشار قوی فرکانس بالا اشاره کرد که برای استفاده در فیلترهای الکترواستاتیک کابرد دارد.

وی ادامه داد: این ترانس به منظور افزایش راندمان عملکرد فیلتر و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی در کارخانجات سیمان، فولاد می‌تواند کاربرد موثری داشته باشد.

سرپرست پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی در ادامه با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به لحاظ اقتصادی نهادی خودگردان است، از این رو باید به موضوع تولید ثروت از طریق تجاری‌سازی فعالیت‌های پژوهشی توجه خاص داشته باشد، گفت: هدفی که پژوهشکده برق دنبال می‌کند دستیابی به دانش فنی با تکنولوژی بالا است تا ضمن دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی بتوانیم اشتغال پایدار و فزاینده را نیز توسعه دهیم.

اخوان تصریح کرد: جذب نیروهای نخبه و جلوگیری از فرار مغزها یکی از اهداف مهمی است که پژوهشکده در این حوزه دنبال می‌کند.

وی تاکید کرد: در حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری نیز به دنبال انجام پژوهش‌های کاربردی با تکنولوژی بالا هستیم تا ضمن حل مشکل صنایع کشور، کمک کنیم تولید محصولات صنایع از ارزش افزوده بالایی برخوردار باشد تا در مسیر تولید ثروت دانش‌بنیان قدم برداریم.

مهندس اخوان در پایان اظهار کرد: امیدواریم دولت و نهادهای حامی فعالیت‌های تحقیقاتی، توجه خاصی به پژوهشکده و مراکز تحقیقاتی داشته باشند چراکه نقطه شروع توسعه اقتصادی از همین مراکز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha