• شنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 96050703788
  • منبع : نمایندگی البرز

/هویت جهادی، 37 سال خودباوری و بالندگی/

نیروی انسانی متعهد و خو گرفته با فرهنگ جهادی رمز موفقیت جهاد دانشگاهی است

نیروی انسانی متعهد و خو گرفته با فرهنگ جهادی رمز موفقیت جهاد دانشگاهی است

رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز یکی از مهمترین اقدامات این واحد را نظارت بر تدوین طرح آمایش سرزمینی استان البرز عنوان کرد و گفت: جهاد دانشگاهی البرز با توجه به پتانسیل این استان در زمینه‌های علمی، فناوری، صنعتی و کشاورزی، برنامه‌های مهمی را برای برنامه ششم توسعه خود در نظر گرفته است.

دکتر سیدعلی اکبر هاشمی‌راد در گفت وگو با ایسنا، به نزدیک بودن سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی اشاره و اظهار کرد: فرهنگ، محور و مبنای اصلی فعالیت‌های این نهاد است و در حوزه‌های مختلف جهاد این رویکرد به عنوان یک رویه نهادینه شده است.

هاشمی‌راد ادامه داد: حوزه معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی نیز با طراحی و اجرای برنامه‌های متنوع و نوآورانه فرهنگی همواره تلاش داشته است نقشی اثرگذار در جامعه دانشگاهی داشته باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز در ادامه خاطرنشان کرد: نیروی انسانی متعهد، متخصص و خو گرفته با فرهنگ جهادی و توجه به ارزش‌های اسلامی و همچنین خودباوری، رمز موفقیت جهاد دانشگاهی است.

وی در ادامه در خصوص فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان البرز گفت: این نهاد با سه معاونت و یک دفتر از همان ابتدای شکل‌گیری در راستای اهداف و رسالت جهاد دانشگاهی گام برداشته است.

هاشمی‌راد افزود: جهاد دانشگاهی البرز در جهت ایجاد توازن و تعادل در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تجاری‌سازی و اشتغال فعالیت‌هایی را در سرلوحه کار خود قرار داده تا به اهداف عالیه خود در استان البرز برسد.

وی در ادامه به ظرفیت خوب استان البرز در زمینه‌های مختلف برای فعالیت جهاد دانشگاهی اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم جهاد دانشگاهی استان البرز، نظارت بر طرح آمایش سرزمینی استان است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز با بیان اینکه استان البرز قطب صنعت، کشاورزی و علم و فناوری کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: به همین دلیل با توجه به این پتانسیل‌ها در استان، زمینه‌های مهمی را شناسایی و برای برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی در نظر گرفته‌ایم.

وی در ادامه از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی استان البرز گفت و تصریح کرد: با توجه به این وضعیت، جهاد دانشگاهی البرز با دارا بودن سه گروه پژوهشی و در راستای اهداف بلند مدت خود، مجوز تاسیس پژوهشکده علوم اجتماعی و شهری را دریافت کرده است.

هاشمی‌راد به تجربیات جهاددانشگاهی البرز در پژوهش‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح‌های ملی و شاخصی همچون طرح پیمایش ملی خانواده، طرح بررسی ویژگی‌های شخصیتی، ‌اجتماعی و اعتقادی زندانیان کشور و طرح مولفه‌ها و تعیین کننده‌های شادکامی مردم استان البرز، تجربیات خوبی را برای پیشبرد طرح‌های محوله در اختیار پژوهشگران این واحد قرار داده است.

وی در ادامه گفت: این واحد در حوزه آموزشی نیز با در اختیار داشتن مرکز آموزش‌های کوتاه مدت، آموزش تخصصی کارکنان دولت و آموزش‌های بلند مدت با دو مرکز علمی کاربردی در زمینه‌های فناوری اطلاعات، هنر و کسب‌وکار فعالیت‌های خوبی را هم در زمینه آموزش و هم در زمینه اشتغال دانش‌آموختگان انجام داده است.

انتهای پیام

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha