به گزارش ایسنا، بیش از یک ماه پیش «دیدهبان یادگارهای فرهنگی و طبیعی ایران» نامهای را به مسعود سلطانیفر، رئیس وقتِ «سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» دربارهی کسانی که در آن سازمان دارای چندین مقامِ همزمان هستند و همچنین ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان که قانون آن به تازگی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده بود، فرستاد.
اما این نامه تا باقی ماندن سلطانیفر به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پاسخی نگرفت، به همین دلیل این انجمن مردمنهاد، دو روز گذشته باردیگر این نامه را در دبیرخانه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و اینبار خطاب به «زهرا احمدیپور»، رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ثبت کرد.
در این نامه که شانزدهم شهریور برای مسعود سلطانیفر، رئیس وقتِ «سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری»، فرستاده شد، آمده بود: «همانگونه که آگاهید برابر بخشنامهای که چندی پیش از سوی وزیر «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با موضوع «عدم تصدی همزمان در هیأتمدیرهی شرکتها» ابلاغ شد «هیچ فردی نمیتواند اصالتاً یا به نمایندگی از شخص حقوقی، همزمان در بیش از یک شرکت که تمام یا بخشی از سرمایهی آن متعلق به دولت یا نهادها یا مؤسسات عمومی غیردولتی است به سمت مدیرعامل یا عضو هیأتمدیره انتخاب شود. متخلف علاوه بر استرداد وجوه دریافتی، به پرداخت جزای نقدی معادل وجوه مذکور محکوم میشود».
همچنین برابر مادهواحدهای که در مجلس شورای اسلامی با عنوان «قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان» تصویب و به تأیید رسید دستگاههای مشمول مکلفاند ظرف مدت ۶۰ روز پس از ابلاغ قانونِ یادشده آن دسته از افرادی را که بر خلافِ مفاد آن قانون به کار گرفتهاند از خدمت برکنار کنند.»
در دنبالهی این نامه درخواست شده بود: «از اینرو، از شما خواهانیم در رسیدگی به موارد یادشده هرچه سریعتر و جدیتر پیگیر باشید تا مبادا در این بازارِ افشاگریها فهرستی از کارمندان چندمقامی سازمان منتشر شود یا در حالیکه بسیاری از جوانانِ شایسته و کارشناس بیکار هستند، پیشکسوتان ارجمند بازنشسته به جای مشورت دادن و یاری کردن همچنان بر مصدر امور قرار گرفته باشند. همچنین است توجه به مواردی مانند رعایت کامل قانون مدیریت خدمات کشوری برای پرسنل قراردادی، رسمی و پیمانی که تصدی مقامهای معاونی یا مدیرکلی یا ... را در اختیار دارند، که لازم است شرایط احراز آن مقام و تعلقخاطر به خدمت در این عرصه را داشته باشند؛ تلاش برای رفعِ شایعههایی دربارهی حقوق نامتعارف مدیرعامل و هیأتمدیره شرکتهای وابسته به سازمان ــ که به حلقهای بسته از مدیران، که عملاً باری از فعالیت و مشکلات سازمان را به دوش نمیکشند، تعلق دارند.
جایگزین کردنِ مدیرانی که رشتههای تخصصیشان کاملاً نامرتبط با کارشان است؛ جدی گرفتن نظارت عالیه بر طرحهای گردشگری و میراث فرهنگی، از اعتبارات طرح تملک و هزینهای برای زیرساخت و مرمت و رفعِ ابهام در شیوهی خرجکردِ همین اعتبارهای اندکِ سازمان.
بر همین پایه، پیشنهاد میدهیم سازمان در حرکتی نو در سامانهی دولت اقدام به شفافسازی اعتبارها و خرجکردِ خود کند تا از یک سو حرکت پسندیده در دیگر مرکزهای اداری و وزارتخانهها باب شود و از سوی دیگر از سخنانی مبنی بر پرداختهای نامتعارف به مجموعه شرکتهای وابسته به مقامهای مسؤول سازمان برمی گردد. اعتبار سازمان میراث فرهنگی اعتبارِ ما انجمنهای دوستدار میراث فرهنگی است.»
به گفتهی علیرضا افشاری که امضایش به عنوان «دبیر دیدهبان یادگارهای فرهنگی و طبیعی ایران» در پایان این نامه وجود دارد، این نامه، دو روز گذشته در دبیرخانه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به ثبت رسیده است.
انتهای پیام
نظرات