• یکشنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۷:۳۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403112115426
  • خبرنگار : 71649

افزایش سرانه آموزشی مناطق کم برخوردار پایتخت در دستورکار فرمانداری تهران

افزایش سرانه آموزشی مناطق کم برخوردار پایتخت در دستورکار فرمانداری تهران

فرماندار تهران با اشاره به پایین بودن سرانه آموزشی مناطق جنوبی و کم برخوردار تهران، گفت: افزایش سرانه آموزش در مناطق جنوبی تهران جزو اولویت‌های ماست و مناطقی که از سرانه آموزشی کمتری برخوردار هستند، بیشتر مورد توجه قرار خواهند گرفت.

حسین خوش اقبال در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نقش و جایگاه فرهنگیان و دانش آموزان در پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: با تدابیری که در نظام مقدس جمهوری اسلامی شکل گرفت تا به امروز اقدامات ارزشمندی در رابطه با توسعه مدارس و تقویت جایگاه فرهنگیان در جامعه انجام شده است.

وی ادامه داد: با توجه به تأکیدات اخیر استاندار تهران در رابطه با اولویت استانداری و دولت برای رفع موانع و مشکلات مدارس، ان‌شاءالله بتوانیم به صورت ویژه کمبودها و مشکلات در حوزه آموزش و پرورش را با کمک خیرین و مجموعه دولت در یک بازه زمانی مناسب حل کنیم و اقداماتی در راستای تجهیز، تعمیر و احداث مدارس در شهر تهران را انجام دهیم.

فرماندار تهران ابراز امیدواری کرد که با نهضت مدرسه‌سازی و کمک خیرین بتوان در شهر تهران به عنوان پایتخت، مدارسی را احداث کنیم که در شأن و جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد.

خوش اقبال اضافه کرد: افزایش سرانه آموزش در مناطق جنوبی تهران جزو اولویت‌های ماست و ان‌شاءالله پیگیری می‌کنیم با مولدسازی که قرار است اتفاق بیفتد، این کار به نتیجه برسد و اولویت اول ما این است که مناطقی که از سرانه آموزشی کمتری برخوردار هستند، مورد توجه بیشتری قرار دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha