تاپ سه سبک زندگی
-
توصیههایی مهم برای بهبود سلامت روان/ تاثیر روابط اجتماعی بر سلامت روان و امید به زندگی
امروزه سلامت روان به اندازه سلامت جسمی اهمیت دارد و به ما امکان میدهد تا احساسات خود را درک و مدیریت کرده و با استرس کنار بیاییم، این درحالیست که سلامت روان ضعیف میتواند منجر به مشکلات زیادی از جمله افسردگی، اضطراب و سوء مصرف مواد شود.
-
اهمیت بررسی «اختلال خواب» برای درمان اختلالات رفتاری کودکان
اختلالات خواب یکی از شایعترین شکایتهای والدین درباره کودکان و فرزندانشان است، اما چون اغلب به صورت مشکلات رفتاری مانند یادگیری و... بروز میکند، تشخیص آن بسیار دیر هنگام اتفاق میافتد.
-
چطور برای «شب عید» بهینه خرید کنیم؟
خرید بهینه تنها خرید کالا و خدمات نیست، بلکه مجموعهای از اصول و رفتارهای مسئولانه، آگاهانه و اخلاقی است که منافع فرد و جامعه را با هم نظر میگیرد. ترویج فرهنگ خرید بهینه برای ساختن جامعهای سالمتر، پایدارتر و مرفهتر اهمیت دارد.
-
والدین چطور می توانند استفاده فرزندشان از گوشی را محدود کنند؟
برای والدینی که در نظارت و مدیریت مدت زمان استفاده فرزندشان از گوشی مردد هستند، الگو بودن در استفاده از گوشی و ابزارهای مشابه میتواند نقطه شروع خوبی باشد. کودکان رفتار والدینشان را تقلید میکنند، بنابراین اگر بزرگترها دائم گوشی دست بگیرند، نوجوانان نیز به این کار تمایل بیشتری خواهند داشت.
-
ویدیو/ «زال و رودابه»؛ روایتی مستقیم و بدون پرده از شاهنامه
انیمیشن «زال و رودابه» روایتی مستقیم از شاهنامه فردوسی و به کارگردانی «محمدعلی سجادی» است که به عنوان دومین فیلم روز هشتم و چهارمین انیمیشن جشنواره در کاخ رسانه اکران شد. کسالت محمدعلی سجادی، تهیه کننده و کارگردان این اثر باعث شد تا مراسم فتوکال و نشست خبری انیمیشن «زال و رودابه» که معمولا بعد از اکران هر فیلم در برج میلاد برگزار میشود، کنسل شده و هیچیک از عوامل این انیمیشن نیز در مراسم فتوکال حاضر نشدند.
-
برخی مسیرهای افزایش «همبستگی اجتماعی»
همبستگی اجتماعی، به میزان انسجام و یکپارچگی هر جامعهای اشاره دارد. مسئله پایداری همبستگی اجتماعی از جمله هشدارهایی است که جامعهشناسان با شروع فرآیند جهانی شدن، تغییرات فرهنگی و سبک زندگی بر آن تاکید بسیار دارند.
-
ویدیو/ از انتقاد به حذف نام شروین حاجیپور تا استفاده از المانهای ایرانی در پسر دلفینی
فیلم سینمایی «پسر دلفینی ۲» به عنوان دومین فیلم اکرانی ششمین روز جشنواره فیلم در کاخ رسانه به نمایش درآمد. محمدامین همدانی تهیه کننده این اثر در نشست خبری این فیلم گفت «با دیدن اشتیاق مردم در پایان فیلم واقعاً گریهام گرفت. ما جایزهمان را از مردم گرفتیم.»
-
لبخند زدن نوزادان، غریزی است یا آگاهانه؟
نوزادان تا یک ماهگی حرکتی شبیه لبخند زدن را بیاختیار و غیرارادی از خودشان بروز میدهند. این حرکات از جمله لبخند، هیچ پیام و دلیل خاصی ندارد، اما از چهار ماهگی به بعد آگاهی نوزاد نسبت به خودش و حرکاتش از جمله لبخند، بیشتر میشود و خندیدن مرحلهای از رشد اجتماعی کودک است.
-
نمک کمسدیم یا نمک پتاسیم چیست؟
دههها است که کم کردن مصرف نمک، بخشی از راهنمای تغذیهای در سطح بینالمللی بوده است. دلیل این توصیه نیز روشن است: مصرف بیش از حد سدیم در نمک میتواند به سلامتی آسیب برساند.
-
الگوهای مصرف در فرهنگ خرید/ خریدهای لوکس از برندهای معروف برای نشان دادن طبقه اجتماعی
فرهنگ خرید در ایران تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد که شناخت آن و درک ابعاد مختلفش، میتواند به سیاستگذاریهای اجتماعی و اقتصادی و همچنین بهبود رفتارهای مصرفکنندگان کمک کند.
-
چرا تیک عصبی میگیریم؟
افراد مبتلا به تیک ممکن است در زندگی روزمره خود با مشکلاتی مواجه شوند به ویژه به دلیل نگاه دیگران به آنها.
-
افزایش همسبتگی اجتماعی؛ طی کردن یک مسیر با چهار مولفه
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به همبستگی اجتماعی میان مردم، معتقد است: زمانی میتوان همبستگی اجتماعی را افزایش داد که شاهد توسعه چند وجهی از جمله «عادلانه»، «همهجانبه»، «موزون» و مبتنی بر «زیستبوم» و «تدریجی» باشیم و این موضوع باید به تدریج باید رخ دهد.
-
از تلفن همراه به عنوان زنگ بیدارباش استفاده نکنید
امروزه بسیاری از دارندگان گوشیهای هوشمند، آهنگ سیستم عاملهای آیاواس و اندروید را جایگزین زنگ ساعتهای قدیمی کردهاند؛ با این وجود پزشکان با این کار موافق نیستند و معتقدند که این انتخاب میتواند پیامدهای منفی داشته باشد.
-
پدر اولین مرد زندگی دختران/ روابط خود را با فرزندانتان ترمیم کنید
نبود یک رابطه سالم و حمایتی میان پدر و دختر میتواند تأثیرات عمیق و بلندمدتی بر کیفیت زندگی فرد در بزرگسالی داشته باشد. این مشکلات تنها در عرصههای فردی و عاطفی محدود نمیشوند، بلکه به روابط اجتماعی، حرفهای و حتی سلامت روانی فرد گسترش پیدا میکنند. بهبود و تقویت روابط پدر و دختر در سنین پایین میتواند به پیشگیری از بسیاری از این آسیبها در بزرگسالی کمک کرده و زمینهساز رشد و شکوفایی شخصیت فرد در آینده شود.
-
با بررسی دستاوردهای حوزه روانشناسی پس از انقلاب اعلام شد
لزوم شرکت در آزمون صلاحیت حرفهای و تایید سلامت روان برای دریافت پروانه اشتغال روانشناسی
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، ضمن بررسی دستاوردهای حوزه روانشناسی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به روند دریافت پروانه اشتغال اشاره کرد و گفت: اعضای سازمان برای دریافت پروانه اشتغال، باید در آزمون صلاحیت حرفهای سازمان سنجش شرکت کرده و تأیید سلامت روان را دریافت کنند.
-
راهاندازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تنب بزرگ
رییس کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر شعار امسال را «رویای من، ایران در قله» اعلام کرد و از برپایی رویداد بینالمللی «پروانههای بدون مرز» و پویش ملی «قدیم و ندیم» خبر داد و گفت: بزودی در تنب بزرگ، مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افتتاح خواهد شد.
-
«زنان» پس از انقلاب
«زنان» نقش اثرگذاری در پیروزی انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس و در طول ۴۶ سال گذشته در عرصههای مختلف علمی، آموزشی، درمانی، قضایی و ... در کشور داشتهاند؛ نقش بیبدیلی که تغییر ارزشها، باورها و رفتارهای جامعه را نسبت به این عنصر انسانساز جامعه بدنبال داشته است تا جایی که امروز از زنان به عنوان عنصری کلیدی در سیاست گذاریها و برنامهریزیهای نظام نام برده میشود؛ این نگاه بیانگر توانمندی و شایستگی بانوان در پپشبرد موفقیت آمیز امور مختلف بوده است که آثار آنها همچنان ادامه دارد.
-
زوجین در سال اول ازدواج چه مشکلاتی را تجربه میکنند؟/ راهکارهایی برای رفع تعارضات
یک مشاور خانواده با تشریح دیدگاههای غلط در ازدواج، از زوجین خواست تا با مقایسههای نادرست و آرمانگرایی زندگی خود را تلخ نکنند و گفت: زوجین باید به رشد شخصیت خود بیشتر اهمیت داده و احترام را جایگزین غرور و تعصب کنند.
-
سبزیجات را خام بخوریم یا پخته؟
بسیاری از افراد تصور میکنند سبزیجات خام همیشه سالمتر از نوع پخته آنها هستند اما این تصور همیشه درست نیست.
-
چند راهکار برای حل مشکلات املایی کودکان نارساخوان
یک درمانگر اختلالات یادگیری با بیان اینکه کودکان نارساخوان، مشکلات و چالشهایی در ارتباط با املاءنویسی دارند، در این راستا به ارائه راهکارهایی به والدین و معلمان جهت غلبه بر این چالشها پرداخت.