به گزارش ایسنا، حمید افسری مدیر موسسه مهاد رسانه شیراز درمورد محصولات و تولیدات این موسسه و آثار ارسال شده به نخستین جشنواره بازی عمار، گفت: موسسه «مهاد رسانه شیراز»ضمن تولید بازیهای ایرانی اسلامی برای تلفن همراه و رایانه در حوزه تولید برنامههای تلفن همراه نیز فعالیت میکند؛ در این رابطه دغدغه و نگاه ما پیوست فرهنگی و رسانهای این محصولات است تا برای مخاطب داخلی محصولات کاربردی و کیفی باشد.
وی افزود: ما در این موسسه در کنار نگاه و توجه به مخاطب داخلی سعی میکنیم تا نیم نگاهی به مخاطبان خارجی هم داشتi باشیم تا با تولید محصولات به چند زبان در حوزه بین الملل حضور داشته و تولید محصولاتی را نیز شاهد باشیم.
مدیر موسسه مهاد رسانه شیراز ادامه داد: این موسسه در موضوعات مختلفی ازجمله دفاع مقدس، سبک زندگی ایرانی اسلامی، مقابله با انحرافات تاریخی، معرفی مشاهیر بزرگ ایران، برنامهها و بازی های مختلف رایانه ای متعددی را تهیه و تولید کرده است.
افسری خاطرنشان کرد: ما در موسسه «مهاد رسانه شیراز» به دنبال نامه رهبر انقلاب اسلامی به جوانان غرب اروپایی برنامه انیمیشنی هفت زبانه به نام «محمد (ص) کیست؟» را تهیه کردیم که محوریت آن نامه رهبری به جوانان اروپا و معرفی ابعاد حضرت رسول اکرم (ص) به همراه مبارزه با کاریکاتورهایی بود که در برخی از کشورهای اروپایی درمورد پیامبر اسلام(ص) طراحی و کشیده شده است.
وی اضافه کرد: ما در این موسسه و در حوزه دفاع مقدس، بازی رایانه ای «نبرد هور» را تهیه و تولید کردیم که تا امروز 200 هزار نسخه از این بازی دانلود شده است؛ در این بازی که در 6 مرحله ساخته شده شهدای غواص عملیات کربلای 4 معرفی شده اند و اگر امسال شرایط لازم فراهم باشد نسخه دوم بازی رایانهای «نبرد هور» را تولید می کنیم.
مدیر موسسه مهاد رسانه شیراز یادآور شد: بازی دیگر موسسه «مهاد رسانه شیراز» تهیه و تولید بازی «محله با صفا» است؛ این بازی 27 عدد گیم پلی دارد که با محوریت خانواده و مسجد است. در قالب این بازی بسیار جذاب یک خانواده از کودک گرفته تا پدر و مادر در کنار هم نشسته و آن را بازی می کنند.
افسری متذکر شد: بخشی از این بازی سوال های تخصصی دارد که مخصوص پدر و مادر و بخش دیگر نیز برای کودگان طراحی شده است؛ ما در این بازی بسیار سعی کردیم تا این دورهم جمع شدن خانوادهها را درنظر بگیریم.
وی تصریح کرد: مجموعه «مردان ماندگار» محصول دیگر این موسسه است که درمورد 14 نفر از مشاهیر بزرگ ایران ساخته شده است؛ این مجموعه شامل داستان مصورهای 14 نفر از شخصیت های ایران از صدر اسلام تا دوران معاصر و به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی برای ایرانیان داخل و خارج از کشور است.
مدیر موسسه مهاد رسانه شیراز ادامه داد: مجموعه «مردان ماندگار» به شخصیتها و بسیاری از بزرگان دهههای اخیر که به عنوان نماینده مشاهیر ایران بودند ازجمله امیر کبیر، ابوعلی سینا، سلمان فارسی، سعدی شیرازی، دکتر حسابی، جهان پهلوان تختی میپردازد.
افسری خاطرنشان کرد: دیگر بازی تولید شده در موسسه «مهاد رسانه شیراز» بازی رایانهای «بردیا» است؛ این بازی بزرگترین بازی ساخته شده توسط این موسسه بوده که موضوع این بازی معرفی آثار و ابنیه تخت جمشید و پرداختن به جنگ آریوبرزن و اسکندر مقدونی است.
وی اضافه کرد: ما در این بازی سعی کردیم تا ضمن اینکه مخاطبان را با فرهنگ، تاریخ، معماری و پوشش ایرانیان در قبل از اسلام آشنا کنیم بحث جنگ آریوبرزن و اسکندر مقدونی را در جواب فیلم 300 که به ایرانیان توهین و جسارت کرده بود را میدهیم.
مدیر موسسه مهاد رسانه شیراز افزود: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته بازی رایانهای «بردیا» در اوایل دی ماه سال جاری در بازار ارائه میشود؛ در حال حاضر نیز مراحل ساخت تیزرهای تبلیغاتی آن در دستور کار ما قرار دارد.
افسری متذکر شد: از دیگر برنامههای ما در موسسه مهاد رسانه شیراز ساخت انیمیشن از 7 داستان مصور قرآنی برای بچهها است که این کارها در اواخر سال و در 3 زبان تولید میشوند.
وی تصریح کرد: ما در این موسسه یک بازی دیگر با موضوع دفاع مقدس و عملیاتهای مختلف آن داریم که مخاطب در این بازی ضمن آشنایی با دفاع مقدس با مشاهیر دوران دفاع مقدس نیز آشنا میشود و همچنین بچهها با این بازی با عملیاتهای مختلف صورت گرفته در دوران دفاع مقدس نیز آشنا خواهند شد.
مدیر موسسه مهاد رسانه شیراز پیرامون17 کار آماده شده برای ارسال به نخستین جشنواره بازیهای رایانهای عمار گفت: این موسسه برای حضور در نخستین جشنواره مردمی بازی عمار تعداد 17 اثر شامل انیمیشن و بازیهای رایانهای به دبیرخانه این جشنواره ارسال کرده است.
افسری افزود: انیمیشن «بردیا» مهمترین محصول ما است که ضمن ارسال برای بنیاد ملی بازیهای رایانهای به جشنواره بازی عمار نیز ارسال شد و در کنار این انیمیشن، بازی «نبرد هور»که در مورد شهدای غواص است را نیز به جشنواره عمار ارسال شده است.
وی ادامه داد: در کنار دو اثر ذکر شده بازی «محله باصفا» ویژه سبک زندگی ایرانی اسلامی و مجموعه «مردان ماندگار» که بیشتر شبه بازی بوده و مجموعه داستان مصور است برای آشنایی بیشتر و معرفی بهتر برای مخاطبان به جشنواره بازی عمار ارسال شده است.
مدیر موسسه مهاد رسانه شیراز خاطرنشان کرد: نزدیکترین و همسو ترین حوزه به افکار و سیاست های ما در عرصه انیمیشن و بازی های رایانهای جشنواره عمار است و اگر در این جشنواره شرکت نکنیم در چه برنامهای باید حضور پیدا کنیم؟ این جشنواره مربوط و برای بچههای حرب الهی بوده و اولویت نخست ما حضور در جشنوارههای همسو با اندیشههای ماست.
افسری اضافه کرد: وجود چنین جشنوارههایی میتواند قوت قلبی برای سایر بازی سازانی باشد که هنوز مردد هستند آیا در قالب بازیهای رایانهای میتوان موضوعات ایرانی اسلامی را تولید کرد یا نه و آیا چنین بازیهایی می تواند در کشور مورد تقدیر قرار گرفته و در سبد کالای خانوادههای ایرانی قرار بگیرد.
وی در پایان تصریح کرد: بچههای بازی ساز اگر به این نقطه برسند که مطمئن شوند جشنواره عمار میتواند سکوی پرشی برای معرفی بهتر بازیهای ایرانی اسلامی و تبلیغ بهتر محصولات آنها باشد قطعا موضوعات و سناریوهای بازیهای خود را به سمت چنین موضوعاتی سوق خواهند داد.
«پاورپوینتها» به هفتمین جشنواره عمار میآیند/ 10 آذر، آخرین مهلت ارسال آثار
«لوح نگار» و «پاورپوینت» یکی از قالبهای هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار است که در آن، علاقمندان و فعالان میتوانند تولیدات خود را با موضوعات متناسب با فراخوان جشنواره شرکت دهند.
«لوح نگار» و «پاورپوینت» یکی از قالبهای هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار است که در آن، علاقمندان و فعالان میتوانند تولیدات خود را با موضوعات متناسب با فراخوان جشنواره شرکت دهند.
بنابرین گزارش، امروز، در خیلی از مکانهای آموزشی و کلاسهای درس از ابزار پاورپوینت برای ارائه محتوا استفاده میکنند و مدارس زیادی مجهز به سیستم نمایش روی پرده برای این فایلها هستند.
همچنین نرمافزارهای ارائه محتوا مثل «پاورپوینت» و «پرزی»، ابزاری در دسترس همه هستند که میتوانند همانند فیلم، محتواهای مختلفی مثل داستان و قصه یا یک حرف جدی، مثل مقاله سینمایی را ارائه کنند اما علیرغم تولیدات خوبی که در این حوزه وجود دارد و معمولا خیلی از ما بارها از این گونه محصولات استفاده کرده ایم، این آثار در جایی ضریب پیدا نمیکنند و دیده نمیشوند، به همین دلیل، در جشنواره عمار تصمیم گرفته شده است بخشی برای این قالبها در نظر گرفته شود.
بر اساس این گزارش، یکی از اولویتهای جشنواره در استفاده از این ابزار، ترغیب مردم برای ثبت و رسانهای کردن سوژههای زمین مانده و روایت اتفاقات تاریخیاست و بسیاری از افراد به عنوان بخشی از مهارتهای عمومی کامپیوتر با نرمافزارهایی مثل پاورپوینت آشنا هستند و می توانند از آن استفاده کنند.
علاقهمندان و تولیدکنندگان فایلهای پاورپوینت یا پرزی و سایر نرم افزارهای ارائه، میتوانند آثار خود در بخش «لوح نگار» جشنواره عمار و در موضوعاتمثل تاریخ معاصر ایران، نقد درون گفتمانی، بیداری اسلامی و جهانی، اقتصاد مقاومتی، ایران و آمریکا را جهت شرکت در جشنواره ارائه کنند.
جشنواره مردمی فیلم عمار به روال ادوار قبل، دی ماه ۹۴ همزمان در تهران و نقاط مختلف کشور، برگزار میشود و متقاضیان شرکت در بخش «لوح نگار» می توانند تا 10 آذر با مراجعه به تارنمای AmmarFest.ir،آثار خود را ثبت نام کنند و حداکثر پنج روز بعد از آن، تحویل دبیرخانه دهند.
انتهای پیام
نظرات