• شنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ عمومی
  • کد خبر: 95062716970
  • خبرنگار : 71503

بهترین آش‌ها انتخاب شدند

بهترین آش‌ها انتخاب شدند

یازدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی با معرفی برترین‌های آش، آشپز و غذای محلی در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار شهرستان نیر استان اردبیل به‌ کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا به نقل از  روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی با حضور پرشور مردم و جمعی از مسوولان استانی، محلی و شرکت آشپزان ۱۲ استان کشور در شهرستان نیر برگزار شد.

در روز پایانی این جشنواره، آش و غذاهای سنتی پخته‌شده مورد ارزیابی هیئت داوران قرار گرفت و برترین‌های آش، آشپز و غذای سنتی از نظر کیفیت، طعم و مقبولیت عمومی معرفی و با اهدای هدایایی از نفرات برتر تجلیل شد.

حمیده درخور از شهر اردبیل مقام نخست یازدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی را در بخش آش رشته به خود اختصاص داد و به ترتیب کبری روئین از مازندران و رقیه فرهودی از شهرستان نیر به‌عنوان نفرات دوم و سوم در بخش آش کشک و آش ترش معرفی و انتخاب شدند.

در بخش غذاهای سنتی نیز غذای سنتی کوفته تبریزی پخته‌شده توسط شیرین رنجبرزاد به‌عنوان نفر اول برگزیده هیئت داوران شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha