یک استاد حوزه و دانشگاه استان کردستان با اشاره به اینکه «حضور مردم در هر عرصهای زمینهساز موفقیت در آن عرصه بوده است» گفت: با توجه به شرایط کنونی جامعه حجاب و عفاف با حرکتهای نهادی و مردمی رونق میگیرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، زهرا حلوائیان در نشست هماندیشی و توانمندسازی بانوان در حوزه عفاف و حجاب، با تأکید بر امر فرهنگ سازی در بحث حجاب، اظهار کرد: با فرهنگسازی در این زمینه میتوان به راحتی با مردم سخن گفت و مشکلات و مسائل پیش رو را بیان کرد.
وی با اشاره به اینکه «ما در حال حاضر در عصر تقابل دوره سنتی با مدرنیته به سر میبریم» افزود: در این دوره که ارتباطات رسانهای حرف اول را میزند، راهکارهای گذشته پاسخگو نیست.
حلوائیان با اعلام اینکه «حضور در فضای مجازی نیازمند آموزش و برنامههای مختلف برای ارتقای سواد رسانهای مخاطبان است» بیان کرد: هویت انسان کنونی یک هویت سیال و نو به نوست، چرا که همواره در حال بهروز شدن است.
وی اعلام کرد: در گذشته جوانان خود را در قالب قومیت، مذهب، دین و باورهای اعتقادی معرفی میکردند، اما امروزه براساس موقعیت اجتماعی، بیمههای مختلف، بستههای حمایتی خود را معرفی میکنند که این جوان دیگر چارچوبهای خانواده برایش ارزشی ندارد و هویت و مرزها را خود تعیین میکند.
این استاد حوزه و دانشگاههای استان کردستان عنوان کرد: لقمان حکیم خطاب به فرزندش میفرماید:« فرزندم بکوش تا امروزت بهتر از دیروز و فردایت بهتر از امروز باشد، که هر کس دو روزش برابر باشد، زیانکار است و هر کس امروزش بدتر از دیروزش باشد، از رحمت خدا دور است» اما باید دانست که این تغییر و تحول باید در کجاها صورت گیرد و به چه نوعی شکل بگیرد.
وی ادامه داد: ما امروز برای زنان اهمیت حجاب و عفاف را از دیدگاه اسلام تعریف میکنیم غافل از اینکه اسلام برای بانوان اخلاقیات، حقوق و جایگاهی نیز قائل شده است که باید برای جلب توجه زنان به این امر اخلاقیات و حقوقی که برای زنان تعریف شده، را در نظر بگیریم.
حلوائیان به امر ازدواج آسان اشاره کرد و افزود: در این مبحث دولت باید دخالت داشته باشد که این دخالت دولت باید در عرصههای کلان باشد نه عرصههای خرد که هیچگاه موفق نخواهد شد.
وی یادآور شد: هماهنگی و همکاری لازم در بین ادارات فرهنگی استان وجود ندارد که همین امر موجب عدم موفقیت طرحهای فرهنگی و اثرگذاری آن طرحها میشود.
انتهای پیام
نظرات