اینبار کار در زمین کناری «عینالدوله» نیمهشب آغاز شد، زمینی که حدود شش ماه پیش دیوان عدالت اداری حکم توقف کار در آن را صادر کرد، اما اینبار نیمهشب و وقتی همه خواب بودند، آمدند.
به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایسنا، 15 سال پیش بود که نخستین پیگیریها انجام شد، پیگیری برای نجات خانهای ارزشمند متعلق به «شاهزاده عبدالمجید»، ملقب به «عینالدوله». اما انگار حالا دیگر کسی توان نجات این خانه را ندارد، اواسط سال گذشته وقتی قبر این خانهی تاریخی را جای پای درختان خانه کندند، کار با حکم دیوان عدالت اداری متوقف شد، اما حالا باز هم نیمهشب پایشان به خانه باز شد و این بار نقشهکشی را شروع کردهاند.
این بار حدود 20 کارگر و چند لودر برای ادامهی کار به «عینالدوله» آمدند و فکر تکمیل پروژهی ساخت و ساز خود را در زمینکناری عینالدوله که خیلی پیشترها باغ این عمارت تاریخی بود، عملی کنند.
ساکنان خانههای اطراف این بنای تاریخی این بار ساعت یک و نیم بامداد امروز با آغاز کار کارگران این بنا مواجه شدند، آنها 20 کارگر را دیدند که بدون ناظر و سرکارگر در حالی که جواب اعتراضهای مردم را «مجوز داریم» میدادند، کارشان را آغاز کردند.
به گفتهی اهالی منطقه، کارگران اکنون گذاشتن آجر روی یکدیگر را شروع کردهاند و با جانمایی نقطههایی رو زمین، لودرها باز هم کف زمین را میکنند.
مردم معترض به کلانتری منطقه که درست مقابل این زمین قرار دارد نیز مراجعه کردهاند، اما آنها میگویند: «نمیتوانیم جلوی کارشان را بگیریم»، درحالی که آنها ناظر یا سرپرستی هم ندارند.
به گفتهی ساکنین محلی، سامانه 137 شهرداری هم جواب این تخلف را نمیدهد، سامانهای که باید باید جوابگوی تخلفات در ساختوسازها یا انجام کارهای شهری در ساعاتی مانند نیمه شب باشد.
ساکنان معترض منطقه از میراث فرهنگی استان تهران هم قطع امید کردهاند، از متولیان بناهای تاریخی، چون این اداره کل تا کنون در جواب تماسهای گرفته شده فقط به آنها شماره تلفن داده تا با کارشناس یا یگان حفاظت این اداره کل متصل شوند، تماسهایی بدون اتصال.
به گزارش ایسنا، و حالا کارگران هنوز روی زمین کناری عمارت تاریخی «عینالدوله» جولان میدهند و کسی نمیتواند جلوی آنها را بگیرد.
انتهای پیام
نظرات