• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 93102111593
  • منبع : مطبوعات

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان تهران:

از هر فرصت ممکن برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر استفاده شود

از هر فرصت ممکن برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر استفاده شود

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان تهران گفت: امر به معروف و نهی از منکر مختص به محرم و عاشورا نیست، لذا دست‌اندرکاران برگزاری جشن دهه فجر لازم است در مورد امر به معروف و نهی از منکر هم فعالیت‌هایی انجام دهند.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان تهران گفت: امر به معروف و نهی از منکر مختص به محرم و عاشورا نیست، لذا دست‌اندرکاران برگزاری جشن دهه فجر لازم است در مورد امر به معروف و نهی از منکر هم فعالیت‌هایی انجام دهند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، احمد روزبهانی در نشست با شوراهای امر به معروف هیئات مذهبی ضمن تشکر از حضور گسترده هیئآت در گردهمایی امر به معروف و نهی از منکر در دهه اول محرم گفت: هیئات مذهبی در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی امسال نیز برنامه‌هایی در ارتباط با امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر مختص محرم و عاشورا نیست، گفت: بزرگترین منکر رژیم شاهنشاهی پهلوی بود و بزرگترین معروف در عصر حاضر انقلاب اسلامی است. لذا دست اندرکاران برگزاری جشن دهه فجر لازم است در مورد امر به معروف و نهی از منکر هم برنامه‌هایی را در نظر بگیرند. این موضوع در ایام فاطمیه(س) هم شکل پررنگ‌تری به خود گیرد.

روزبهانی در توضیح برنامه‌های امر به معروف و نهی از منکر در دهه فجر افزود: دست اندرکاران هیئات مذهبی آموزش و پرورش و روسای کلانتری‌ها که به مناسبت دهه فجر در مدارس، برنامه سخنرانی دارند مباحث امر به معروف را نیز بگنجانند و در ارتباط با منکر شاهنشاهی و معروف جمهوری اسلامی مطالبی برای آگاهی دانش آموزان ارائه دهند.

به گفته دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان تهران این آگاهی‌ها، در برنامه‌های دانشگاهها، هیئات رزمندگان اسلام، سازمان تبلیغات اسلامی و بسیح مستضعفین می‌تواند وجود داشته باشد، به عنوان مثال در تابلو نوشته‌هایی که در راهپیمایی 22 بهمن هر یک از این نهادها، سازمان‌ها، هیئات و تجمعات دانش آموزی و دانشجویی با خود حمل می‌کنند جملاتی در ارتباط با امر به معروف و نهی از منکر آورده شود.

وی با تاکید بر اینکه از هر فرصت ممکن باید در ترویج امر به معروف و نهی از منکر استفاده کرد، اظهار کرد: هیئات مذهبی که رسالت این کار را بر دوش دارند آنچه که اهل بیت (علیهم السلام) خواسته‌اند را به خوبی اجرا کنند و این رسالت در همه مناسبت‌ها ظهور و بروز یابد.

در این نشست نمایندگان نهاد رهبری در دانشگاه، شورای امر به معروف هیئات مذهبی، سازمان تبلیغات اسلامی، هیئات رزمندگان اسلام، سازمان بسیج مداحان و مدیران هیئات مذهبی و معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ هر یک نقطه نظرات، پیشنهادات و برنامه‌های خود در ارتباط با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در مناسبات مختلف سیاسی و اجتماعی را مطرح کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha