• سه‌شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403101813614
  • خبرنگار : 51019

«اختتامیه سومین جشنواره پاسخ برتر» در قم برگزار می‌شود

«اختتامیه سومین جشنواره پاسخ برتر» در قم برگزار می‌شود

ایسنا/قم آیین اختتامیه سومین جشنواره «پاسخ برتر» به همراه تجلیل از منتخبان عرصه پاسخگویی به شبهات، چهره‌های فعال و مراکز برتر در این عرصه، با پیام‌ آیت‌الله‌ نوری همدانی و سخنرانی آیت‌الله شب‌زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه روز پنجشنبه ۲۰ دی ماه از ساعت ۱۰ صبح در سالن همایش مدرسه علمیه معصومیه قم برگزار می‌شود.

نصرالله درویشی دبیر جشنواره پاسخ برتر در نشست خبری که امروز ۱۸ دی‌ماه در مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات برگزار شد، اظهار کرد: پاسخگویی یک امر مهم و ضروری است و گاها یک وظیفه است؛ در هر جامعه‌ای یک نظام ارزشی، باورها و عقایدی وجود دارد که باعث شکل‌گیری اساس جامعه شده است و در یک بازه‌ای توسط برخی در معرض آفت‌های فکری قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه افراد دغدغه‌مند جامعه مانع بروز و ظهور چالش‌ها و شبهات می‌شوند، بیان کرد: برآیند این اقدام پیشگیرانه، خروجی به نام فرآیند مواجهه و پاسخ به شبهه است که حوزه‌ علمیه به عنوان یک مجموعه فرهنگی مدافع ارزش نظام و باید تمام تلاش خود را به کار گیرد.

درویشی تصریح کرد: جشنواره پاسخگویی به شبهات با هدف شناسایی، معرفی و تجلیل از افراد، چهره‌ها و آثاری که در مواجهه با شبهات فعالیت کردند راه‌اندازی شده که این اهداف جزء رسالت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات است.

وی گفت: در این جشنواره از آیت‌الله نوری همدانی به عنوان چهره برتر پاسخگویی به شبهات تجلیل خواهد شد؛ همچنین مرکز در عرصه پاسخگویی با توجه به تحولاتی که در عرصه‌های متفاوت به خصوص در حوزه «الحاد معاصر» یا خداناباوری بر اثر پیشرفت علوم‌های مختلف به وجود آمده، تمرکز کرده است.

درویشی افزود: زمانی که شبهه وارد فضای جامعه می‌شود و ما پاسخ می‌دهیم یک حالت تهاجمی به دلیل پاسخ مناسب نسبت به شبهه ایجاد می‌شود و دیگر چالشی بر سر آن شکل نمی‌گیرد، بخش ویژه این جشنواره نیز به همین موضوع پرداخته است، مرحوم علامه طباطبایی یکی از افرادی بود که یک نظام فکری را در مواجهه با شبهات ایجاد کرد که در این بخش از این عالم بزرگوار یاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این جشنواره به چهره‌ها و مراکز فعال اهمیت داده شده است، افزود: بخش آثار جشنواره شامل کتاب، پایان‌نامه، مقاله، آثار چندرسانه‌ای و آثار ادبی_هنری، شعر، داستان می‌شود و بخش بین‌الملل نیز از دیگر بخش‌های این جشنواره است.

درویشی در پایان گفت: به طور کلی ۸۰۰ اثر پژوهشی در قالب کتاب، مقاله و پایان‌نامه قریب به ۳۰۰ اثر ادبی و هنری در قالب داستان، شعر و هنرهای تجسمی بودند و در بخش چندرسانه‌ای ۱۵۲ اثر به این جشنواره راه پیدا کردند و از کل این آثار نزدیک به ۳۰ اثر به عنوان اثر برتر معرفی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha